Erhvervsstyrelsen Arkiv - Side 10 af 13 - Europa1989 Kantiner
13
archive,paged,category,category-erhvervsstyrelsen,category-13,paged-10,category-paged-10,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Erhvervsstyrelsen

Uge 14


Mandag

Moussaka

Tzatziki & grøn salat


Tirsdag

Kalve steg med urtesalat

Forårs frikassé & dampede hvedekerner


Onsdag

Stjerneskud med krebsehaler, kørvel, rejer & dild

Tomat mayo & løvstikke kartofler

Squash & tandoori suppe


Torsdag

Ben skinker stegt natten over med stout & honning

2 slags blomkål & trøffel sauce


Fredag

And teriyaki med koriander & forårsløg

Nudler med spirer, cashew & østerssauce


Velbekomme.

Uge 13


Mandag

Svinemørbrad med løg & karse

Gulerødder med havtorn, honning & fristost

Kartofler & timian sauce


Tirsdag

Lam i cremet masala grønt & spinat

Ris & raita

”kage bord i kantinen fra 13:30”


Onsdag

Makrel med brunet smør, kapers, syltet tomat & estragon

Knuste kartofler med ramsløg & rygeost

Løg suppe & oste croutons


Torsdag

Ribbenstegs burger

Pommes frites & dyppelse


Fredag

Kyllingekottelet stegt med citron & rosmarin

Pasta & ratatouille


Velbekomme.

Uge 12


Mandag

Pariserbøf med hele svineriet

Rå stegte kartofler


Tirsdag

Pocheret Kalkun med bergamotte & citron timian

Gnocchi med portobello, salvie & brunet smør


Onsdag

Fiske brandade med timian & flere slags oste

Grøn salat, brød & ramsløg

Tomat & grøntsags suppe


Torsdag

Labskovs med kærnet smør & purløg

Stærk sennep & dild syltede rødbeder


Fredag

Langtidsstegt nakkefilet af gris

Citrus bagte rodfrugter & sortkål

Sky fra grisen med mandler & røget marv


Velbekomme