Erhvervsstyrelsen Arkiv - Side 3 af 13 - Europa1989 Kantiner
13
archive,paged,category,category-erhvervsstyrelsen,category-13,paged-3,category-paged-3,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Erhvervsstyrelsen

Uge 40


Mandag:

Svinenakke langtidsbraiseret i cider med fennikel, æbler  

& rosmarin kartofler


Tirsdag:

Kalkuncuvetter med  karamelliserede gulerødder, lys madagaskerpeber sc

 & stegte kartofler


Onsdag:

Dagens fangst med haricots verts, cherrytomat, kapers & basillikum  

 & urte hollandaise


Torsdag:

Chili con carne med 3 slags bønner, chili & creme fraiche


Fredag:

Byg selv burger behørigt tilbehør & wedges

Vegetar burger


Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

Uge 39


Mandag:

Porchetta i ratatouille med oliven, confiterede hvidløg  

& rosmarin kartofler


Tirsdag:

Kylling i thai gul karry med æblechutney 

Ris, kokos & orientalsk salat


Onsdag:

Ugens svømmer serveret med kikærtesalat

Safran aioli & braiserede fennikel


Torsdag:

Polpette i krydret tomatsauce med parmesan, spaghetti

Raddicio & broccoli


Fredag:

Kalvefrikasse med sensommer grønt & stegte kartofler
                                                              

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

Uge 38


Mandag

Stegt flæsk & persille sovs

Kogte hvide lammefjordskartofler

Syltede rødbeder & sennep


Tirsdag

Falafel & pitabrød

Hummus, syltet rødløg, chili, couscous & tabbouleh


Onsdag

Ristet kulmule med oliven & hvidløgsbrød

Sort pasta med trøffel & svampe

Klar okse suppe - Udon nudler & bladgrønt


Torsdag

Kylling med lime & sesam

Auberginer med miso & forårsløg

Basmati & vilderis


Fredag

Braiseret kalv med peberrod & porrer

Stuvet grønt & citron dampede hvedekerner

Velbekomme