Erhvervsstyrelsen Arkiv - Side 4 af 13 - Europa1989 Kantiner
13
archive,paged,category,category-erhvervsstyrelsen,category-13,paged-4,category-paged-4,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Erhvervsstyrelsen

Uge 37

Mandag

Pasta Carbonara

Bagte græskar & gulerødder med grønkålsskud & salte græskarkerner


Tirsdag

Stegt unghanebryst med vilde urter

Gnocchi med citron, salvie & brunet smør

Efterårssalat & grøn sauce


Onsdag

Brød paneret mørksej med hvid råkost & citron

Ristede kartofler & sauce tatare

Blomkåls suppe med rugbrød, karse & høvlet vesterhavsost


Torsdag

Byg selv burger


Fredag

Oksebryst med løg & balsamico

Saltbagte rødbeder med linser fra puy, estragon & skorzonerødder

Velbekomme

 

Uge 36


Mandag

Grillet oksefilet med timian & røget marv

Bønner & løg med kørvel & friseé salat

Ristede kartofler & estragon creme

Tirsdag

Langtidsstegt svinenakke & citron gremoulata

Selleri & speltkerner med havgus & løvstikke

Peberrod & citron sauce

Onsdag

Peber bagt laks med mango & salturt

Kikærter & tomater med spinat i grøn karry

Gulerodssuppe med ingefær & citrongræs

Torsdag

Oksefars brød med persille, oliven & kapers

Penne pasta med skov svampe & ruccola


Fredag

Gullash med rodfrugter & knuste kartofler


Velbekomme

Uge 35


Mandag

Skinke culotte med sprød sværd & senneps sauce

Persillerødder & gulerødder med porrer vinaigretté

Dampet hvedekerne salat


Tirsdag

Kalkun cuvette med oliven, feta & syltet tomat

Kikærter med røget paprika, springløg & persille

Sauce på harissa & kalkun sky


Onsdag

Bagt langefilet med ærter, citron, ærteskud & dild sky

Ristet & rå blomkål med perlebyg, estragon & cashewnødder

Suppe

 Indisk linsesuppe med yoghurt & koriander


Torsdag

Grillet oksefilet med salvie & røget marv

Auberginer, squash & løg med rosmarin & brie

Ristede kartofler & tomat sauce


Fredag

Svinebryst i bbq med koriander, jordnødder & citrongræs

Nudler med sesam & broccoli

velbekomme