Erhvervsstyrelsen Arkiv - Side 7 af 13 - Europa1989 Kantiner
13
archive,paged,category,category-erhvervsstyrelsen,category-13,paged-7,category-paged-7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Erhvervsstyrelsen

Uge 23

Tirsdag

Kylling stegt på ben med sort peber & timian

Rabarber kompot & dild syltede agurker

Kartofler & skilt sovs


Onsdag

Smør dampet vesterhavstorsk med citrus urter

Sommer grønt i blanquette sauce

Kogte kartofler


Torsdag

Grillet okse tyndsteg med chili salsa

Couscous med blomkål & dukkah

Urtesauce


Fredag

Pasta med chorizo pølser, grillet piment, rucola & tomat

Durum brød med rosmarin & spinat


Velbekomme.

Uge 22

Mandag

Pocheret kalkun bryst med bergamotte, safran & salturt

Gulerødder & asparges

Risotto på gulerodssaft & spicy kokos mælk


Tirsdag

Kalve tykkam med baba ganoush & grønne oliven

Søde kartofler & gulerødder med spidskommen & persille

Kage fra kl 13:30 i kantinen


Onsdag

Fiske frikadeller & persille remoulade

Salat & dild kartofler

Græskar suppe - mynte, ærter & yoghurt


Torsdag

Grillet spoleben fra grisen med citron & karry

Bønner i tomat med chili & tomat

Løg & persille salat


Fredag

Okse ragout med løg, tomat & blad selleri

Pasta & gremolata


Velbekomme.

Uge 21

Mandag

Gris i tikka karry med kikærter, spinat, koriander & mandler

Naan brød med hvidløg & ristet sesam

Knuste ærter & mynte


Tirsdag

Hakkebøf med majroer, løvstikke & asparges

Kartofler med løg & timian

Tomat & paprika sauce


Onsdag

Røget laks på grill med pasta, basilikum & bagte tomater

Fennikel & hjertesalat

Ærte suppe med karry skum & dild


Velbekomme.