Finansministeriet Arkiv - Europa1989 Kantiner
12
archive,category,category-finansministeriet,category-12,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Finansministeriet

MORGENMAD: Hver dag fra kl. 8.00–10.15

FROKOST: Hver dag fra kl. 11.30–13.30 & Stop Madspild fra kl. 13.30–13.50

KIOSK/MÆLK: Mandag til Fredag kl. 8.00–14.30

KONTAKTOPLYSNINGER:

KØKKEN – Ring på tlf. 33954577 Her får du fat på Køkkenchef Ian Nielsen

KONTOR (Bestilling af Mødeservicering, Spørgsmål til FacilityNet, Ris/Ros m.m.) – Ring på tlf. 53872889 eller send en mail til Slotsholmen@europa1989.dk Her får du fat på komm./adm. ansvarlig Heidi Sand Hammervig og/eller Driftschef Morten Larsen

BESTILLINGSSEDDEL – Her kan du bestille fredagsmorgenmad, fødselsdagskage og meget mere til afhentning her i kantinen.

Mandag

Carapulka – Spansk Gryderet m. Svinemørbrad, Bacon, Perleløg & Cocktailpølser hertil Ris

Broccolitærte

Tomatsuppe

Tirsdag

Sprængt Kalvespidsbryst m. Stegte Haricot Vert & Perleløg hertil Peberrodssauce & Kartofler

Bagt Butternut m. Brunet Smør, Syltet Kvæde & Friskost

 Onsdag

Dagens Fisk i Karry m. Porre, Løg, Gulerødder & Æble hertil Ris

Stegt Bulgur m. Groftskåret Grønt & Mynteyoghurt

Kartoffel/Porre Suppe

KAGEBORD I MINISTERIERNES MARKETENDERI – I skal være velkomne til kagebord & kaffe på Slotsholmen kl. 11-14

Torsdag

Andebryst på klassisk vis m. Rødkål, Æble & Svesker hertil Brune & Hvide Kartofler samt Andesauce

Gratinerede Kikærter i Spicy Tomat

Fredag

Shepherds Pie

Kartoffel-Curry m. Blomkål & Koriander

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-13.50 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (25 kr. pr. portion/bakke). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret

Mandag:

Ramsløgsmarineret Skinkeculotte serveret m. Rodfrugter & Grønkålsråkost, Stegte Kartofler & Skysauce.

Champignonsuppe m. Soyasvampe

Tirsdag:

’Bobotie’ m. Hakket Okse & Lam – Krydret Sydafrikansk Farsbrød serveret m. Ris

Hjemmelavet Baked Beans i Tomat

Onsdag:

Bagt Mørksej, Haricots Vert Salat m. Sennepsvinaigrette & Syltede Rødløg hertil Stegte Kartofler & Fiskeblanquette

Rodfrugtesuppe med Pastinakchips

KAGEBORD I MINISTERIERNES MARKETENDERI – I skal være velkomne til kagebord & kaffe på Slotsholmen kl. 11-14

Torsdag:

’Adobo Filipinks’ – Kylling i Soyamarinade serveret m. Ris & Lynstegte Grøntsager

Kartoffel Pizza m. Ricotta & Rosmarin

Fredag:

Pasta Bolognese på Braiseret Oksekød

Pasta Salsa De Verdi

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-13.50 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (25 kr. pr. portion/bakke). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.