Finansministeriet Arkiv - Side 13 af 18 - Europa1989 Kantiner
12
archive,paged,category,category-finansministeriet,category-12,paged-13,category-paged-13,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Finansministeriet

Menu Uge 10

Mandag:

Bagt Svinebryst m. Ovnbagte Kartofler – Syltet Løg – Brøndkarse & Brændt Porre Puré

Italiensk Bønnesuppe

Tirsdag:

Kalveragout m. Svampe & Selleri – Kartoffelmos

Pasta m. Spicy Grønkål Toppet m. Mandel & Brødcrumble

Onsdag:

Bagt Lange m. Spaghetti – Rucola – Parmesan – Persille m. Tomatvinagrette

Rødbedesuppe m. Peberrodscreme

Torsdag:

Kung Pao Kylling i Sur/Sød m. Ris, Ærter & Kål

Stegt Selleri m. Hytteost & Kørvelvinagrette

Fredag:

Braiseret Oksetykkam m. Sprøde Kartofler & Grøntsags Bearnaise

Bagte Auberginer m. Feta, Yoghurt & Fladbrød

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

Kære Gæst

Det er nu muligt at bestille økologiske brød, rugbrød og morgenmad i kantinen. Bestillingssedlerne kan rekvireres i kantinen eller på mail: Slotsholmen@europa1989.dk

Menu Uge 9

Mandag:

Svinenakke m. Saltbagte Kartofler – Mojo Rojo & Mojo Verde

Bagt Broccoli med Ansjosvinagrette & Solsikkekerner

Tirsdag:

Braiserede Kalvekæber med Bagt Selleri – Løg toppet med Syltede Blommer

Blomkålsgratin med Ost

Onsdag:

Brandade med Urterasp

Lun Kålsalat – Blomkålspuré & Stegt Grønkål – Savoykål med Hasselnøddeflager

Torsdag:

Kylling med Gnocchi, Brunet Smør, Salvie, Courgetter & Bagte Cherrytomater

Kartoffel/Porre Suppe med Chorizocroutons

Fredag:

Stegte Ris med Oksekød, Kål, Koriander & Thaimarinade

Kokos/Karry Suppe med Tofu, Sojabønner & Forårsløg

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

 

Kære Gæst

Det er nu muligt at bestille økologiske brød, rugbrød og morgenmad i kantinen. Bestillingssedlerne kan rekvireres i kantinen eller på mail: Slotsholmen@europa1989.dk

Menu Uge 8

Mandag:

Brændende Kærlighed med Syltede Rødbeder & Friterede Løg

Jordskoksuppe med Ristet Brød & Trøffelolie

Tirsdag:

Kalvesteg med Løvstikkesauce & Persillerod – Salte Stikkelsbær & Vild Karse

Frittata med Spinat, Kartoffel & Pecorino

Onsdag:

Stegt Blåhaj med Muslingesauce & Estragon – Selleri & Broccoliasparges

Pad Thai med Jordnødder, Lime & Bønnespirer (Vegetar)

Torsdag:

Kyllingebryst med Kokos & Majroer – Pak Choi & Ris

Ramen med Glasnudler & Forårsløg

Fredag:

Spaghetti Bolognese med Parmesan & Basilikum

Braiseret Fennikel med Mascarpone & Bergamotte

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

 

FASTELAVNSBOLLER – Du kan bestille hjemmelavede fastelavnsboller med hjem til kun 15 kr. pr. stk. (Vandbakkelse m. flødecreme, marmelade og glasur eller chokolade på toppen). Bestil på mail: Slotsholmen@europa1989.dk (dagen før levering).

Kære Gæst

Det er nu muligt at bestille økologiske brød, rugbrød og morgenmad i kantinen. Bestillingssedlerne kan rekvireres i kantinen eller på mail: Slotsholmen@europa1989.dk