Finansministeriet Arkiv - Side 3 af 18 - Europa1989 Kantiner
12
archive,paged,category,category-finansministeriet,category-12,paged-3,category-paged-3,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Finansministeriet

Mandag:

Hamburgerryg med Stuvet Spinat, Dampede Gulerødder, Kartofler, Sennep & Surt

Bagte Rodfrugter m. Mascarponecreme, Bitre Salater & Sprødt

Tirsdag:

Efterårsgryde på Kalv & Vildt serveret m. Ris

Dekonstrueret Waldorfsalat – Bagt Selleri & Æbler m. Druekompot, Valnøddecreme, Crudité & Bladselleri

Onsdag:

Fish and Chips a la Slotsholmen – Ærtepuré, Sauce Tartare & Ovnstegte Kartofler m. Eddikepulver

Røget Tomatsuppe m. Pisket Citron Creme Fraiche & Timianolie

KAGEBORD I MINISTERIERNES MARKETENDERI – I skal være velkomne til kagebord & kaffe på Slotsholmen kl. 11-14

Torsdag:

Kylling Cassoulet m. Kyllingelår, Stegt Kalkun Chorizo, Bønner, Piment & Haricot Verts

Blandede Salater m. Brødcroutoner, Soltørret Tomat, Oliven, Grillede Courgetter & Lun Vinaigrette m. Kapers & Løg

Fredag:

 Græsk Bøf m. Halve Bagte Kartofler, Løvstikkesmør & Græske Urter

Fransk Løgsuppe m. Ostebrød

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-13.50 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (25 kr. pr. portion/bakke). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

Mandag:

Forloren Hare m. Kartofler, Syltet Agurk & Brun Sauce m. Blåskimmel

Stegt Blomkål m. Ærtepuré, Ærteskud & Skalotteløg

Tirsdag:

Braiseret Lammenakke m. Græskar, Brændte Løg, Kikærter & Ris

Jomfruhummer Bisque m. Rodfrugter & Urter

Onsdag:

Bagt Kulmule m. Grov Mos m. Dild, Olivenolie & Kantarel Blanquette

Blomkålssuppe m. Butterdejs/Sesam Stænger

KAGEBORD I MINISTERIERNES MARKETENDERI – I skal være velkomne til kagebord & kaffe på Slotsholmen kl. 11-14

Torsdag:

Kalkunbryst m. Bulgursalat (oliven, feta, løg), Ristede Mandler & Tzatziki

Gulerodsrösti m. Hytteost & Purløg

Fredag:

Gammeldags Oksebryst m. Kogte Kartofler, Peberrodssauce & Granulat

Pasta m. Langtidsbagte Tomater, Olivenolie & Rucola

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

 

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-13.50 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (25 kr. pr. portion/bakke). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret

Mandag:

Langtidsbagt Svineskank m. Æblechutney – Rispilaf m. Kinakål & Rødløg

Porre Tærte

Tirsdag:

Fladbrød m. Krydret Kalvekød, Hummus & Tabbouleh

Gratineret Aubergine m. Tomat & Feta

Onsdag:

Torsk m. Musling/Blæksprutte Escabeche – Saltbagte kartofler & Grillede Gulerødder

Pastinaksuppe m. Brunet Smør & Brødcroutoner vendt m. Hasselnød

KAGEBORD I MINISTERIERNES MARKETENDERI – I skal være velkomne til kagebord & kaffe på Slotsholmen kl. 11-14

Torsdag:

Ovnstegt Kylling m. Kartofler, Remoulade & Syltet Agurk

Spaghetti m. Courgette, Broccoli, Hvidløg & Pecorino

Fredag:

Oksefilet m. Brunet Løg Puré, Stegt Kål & Sauce Bordelaise

Ristede Svampe m. Syltede Løg & Friteret Svamperasp

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-13.50 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (25 kr. pr. portion/bakke). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret