Finansministeriet Arkiv - Side 4 af 18 - Europa1989 Kantiner
12
archive,paged,category,category-finansministeriet,category-12,paged-4,category-paged-4,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Finansministeriet

Mandag:

Boller i Karry med Ris & Rodfrugter – Chutney & Kokos

Græskar & Gulerodssuppe med Chili og Ingefær

Tirsdag:

Skipper Labskovs med Sennep & Rødbeder

Grillet Kål Serveret med Kapers & Vinaigrette

Onsdag:

Fiske Karry Suppe med Mørksej & Skaldyr

Stegte Nudler med Pak Choi, Porre & Teriyaki

Torsdag:

Røget Kylling med Cremet Persille & Svampe Risotto

Vegetar Moussaka

Fredag:

Osso Buco med Kartoffelmos & Urter

Salat med Bagt Persillerod, Hasselnød, Spinat, Pære & Granatæble – Yoghurtcreme med Sirup.

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-13.50 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (25 kr. pr. portion/bakke). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

Mandag:

Larb Moo Nudelsalat med Hakket Svinekød, Marineret Agurk & Daikon

Quinoasalat med Mango & Broccoli – Springløg & Misodressing

Tirsdag:

Braiseret Lammeskank med Cremet Polenta & Lagret Ost – Bagte Tomater & Rosmarin

Grillede Svampe med Ricottacreme, Salvie & Citron

Onsdag:

Crab & Fish Cake med Chili, Citrongræs & Ingefær – Serveret med Mangoremoulade

Ramen Nudelsuppe med Boghvedenudler & Skovsvampe

Torsdag:

Kylling i Karry med Ris & Jordnødder – Ristet Kokos & Rosiner

Grillet Græskar, Ristede Græskarkerner & Cremet Græskarcreme

Fredag:

Bao Bolle med Sticky Beef & Kimchi

’Rul Selv’ Vietnamesiske Friske Ruller med Pikant Sauce

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-13.50 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (25 kr. pr. portion/bakke). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

Mandag:

Biksemad med Spejlæg & Syltede Rødbeder

Tomatsuppe med Creme Fraiche

Tirsdag:

Kalvecuvette med Skorzonerod & Romanesco – Hasselback Kartoffel & Cremet Hasselnød

Gulerødder i Smør med Græskarkerner & Krondild

Onsdag:

Fiskefrikadeller med Broccoli & Smørkogte Kartofler – Citron & Fennikelremoulade

Tempura på Squash med Sød Chili & Wasabicreme

KAGEBORD I MINISTERIERNES MARKETENDERI – I skal være velkomne til kagebord & kaffe på Slotsholmen kl. 11-14

Torsdag:

Jamaican Jerk Kylling med Oregano & Majs – Bønner & Yams

Bagte Søde Kartofler med Syrlig Hytteostcreme & Karsevækster

Fredag:

Lasagne

Pizza Margarita

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-13.50 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (25 kr. pr. portion/bakke). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.