Forsvarsministeriet Arkiv - Europa1989 Kantiner
8
archive,category,category-forsvarsministeriet,category-8,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Forsvarsministeriet

Uge 43

Mandag:

Svinenakke i mælk og honning, dertil kartofler vendt med grov sennep


Tirsdag:

Kimchi chicken, med kokos ris og stegte grøntsager


Onsdag:

Sprødstegt torsk, lun salat på spidkål og urter, dertil en mild tomatsauce


Torsdag:

Langtidsstegt cuvette, hasselbach og sauce bordelaise

Fredag:

Spareribs med klassisk garniture

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

Uge 42

Mandag:

Korma curry med gris og dampede højlands ris


Tirsdag:

Stegt kylling, med tabbouleh og citron pickles


Onsdag:

Fiskefrikadeller med persille kartofler og 2 saucer


Torsdag:

Langtidsstegt cuvette, råstegte kartofler og rødder, dertil sauce bearnaise

Fredag:

Byg din egen bagte kartoffel

& spansk omelet med kalkun chorizo og kørvel

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

Uge 41

Mandag:

Farsbrød med tyttebær, brun sovs og kartofler


Tirsdag:

”Hot Pot” med kalkun,svampe og hestebønner dertil vilde ris


Onsdag:

Stegte sild, med kartoffelkompot, løvstikke og løgsauce


Torsdag:

Øl braiseret okse, dampet perlebyg og bagte porrer

Fredag:

Pitabrød a lá 1989

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen