33142889

Det kan være en gåde i sig selv at sørge for en varieret og sund kantine, når den samtidig skal være økologisk og til en pris, hvor alle kan være med. Vi synes selv, at vi har knækket koden, og vi har nogle faste principper og strategier, så vi altid kan levere mættende retter, der ofte byder på noget, du og din medarbejdere ikke har set før.

Vores tanker om økologi og sundhed

Vi mener, at en sund og varieret kantineordning, der indeholder økologi og bæredygtighed, bør være en mulighed på alle arbejdspladser. Derfor arbejder vi altid hårdt på at tænke kreativt, så I aldrig kommer til at kede jer ved frokostbuffeten. Hver uge sørger vi for at lave en unik menu, som består af nye retter, og hvor der er en bred vifte af valgmuligheder, så den enkelte medarbejder er sikret sin foretrukne sammensætning på tallerkenen. Vi arbejder kreativt med årstidens grøntsager, som vi tilbereder på varierende måder. Samtidig bruger vi altid friske råvarer og ved at tilpasse vores ugentlige menuer efter årstiden, kan vi altid tilbyde et stort udvalg af økologi. Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, så vi altid får råvarer af den bedste kvalitet – og dermed stimulerer jeres smagsløg på en sund og inspirerende måde.

Vi elsker kreativitet og deler gerne ud af den

Hos os spiller vores kreativitet i køkkenet også en afgørende rolle for at kunne skabe en sund kantine, der ikke bare serverer kogt broccoli og gulerødder. Vi mener nemlig, at frokostpausen bør være dagens pusterum, hvor du og dine kollegaer kan sætte jer tilbage i stolen og lade sanserne blive tilfredsstillet. Vi går til maden med vores nysgerrighed forrest, og vi skaber nye retter, som I får fornøjelsen af at nyde. Og vi tør godt love jer, at I ikke bliver trætte af vores sunde kantinemad.