Ikke kategoriseret Arkiv - Europa1989 Kantiner
1
archive,category,category-ikke-kategoriseret,category-1,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ikke kategoriseret

 

Frokost uge 41

Fredag

Kylling m. dampede højlandsris, kompot af kikærter, tomat, spinat, karry, kokos samt chutney

Vegetarisk mousakka

 
Frokost uge 42


Mandag

Ungarsk gullasch m. ris og salat af bagte rødder

Blomkålsgratin m. estragon mayonaise og rugbrødscrumble


Tirsdag

Kylling i timianflødesauce, pasta, søde tomater, ruccola, pesto

Chili sin carne m. dampede ris & syrnet creme

 Onsdag Dagens svømmer m. paprikacouscous, bagte peberfrugter, syltede løg, krydret tomatsauce

Pasta m. edamame bønner, basilikum, fintrevet squash og parmesan


Torsdag

Øl braiseret svinenakke m. bagt fennikel, æbler, rosmarin kartofler

Græskarsuppe m. ristede & saltede græskarkerner


Fredag

Kalvecuvette m. karamelliserede gulerødder, jordskok frit, madagasker pebersauce og stegte kartofler

Løg & kartoffeltærte m. puré af brunede løg og løvstikke


Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt

 

Frokost uge 40

Fredag

Spaghetti meatballs ”Lady og Vagabonden”- style, parmesan, persille

Bagt græskar, butternut squash puré, savoykål, sprødt brød, ristede græskarkerner, chili dressing

 

Frokost uge 41

Mandag

Jægergryde m. svampe, perleløg, cocktailpølser, bacon, rødvin hertil kartoffelmos toppet m. persille samt tyttebærsylt

Pasta m. svampe, fløde, persille

Tirsdag

Hakkebøf m. couscous, feta, granatæblekerner, persille, clementin samt krydderdressing

Porrer tærte m. timian, frissésalat, urtemayonaise

 Onsdag 
Dagens svømmer m. bagt blomkål, crudité, puré, brunet smør, nødder, persille, mizuna

Daal m. squashraita og fladbrød

Torsdag

Svinekam m. kartofler, salat af rødkål og grønkål, skysauce

Pastinaksuppe m. brunet smør, fløde, brødcroutonner vendt m. hasselnød

Fredag

Kylling m. dampede højlandsris, kompot af kikærter, tomat, spinat, karry, kokos samt chutney

Vegetarisk mousakka

Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt

Mandag:

Langtidsbagt Svineskank m. Æblechutney – Rispilaf m. Kinakål & Rødløg

Porre Tærte

Tirsdag:

Fladbrød m. Krydret Kalvekød, Hummus & Tabbouleh

Gratineret Aubergine m. Tomat & Feta

Onsdag:

Torsk m. Musling/Blæksprutte Escabeche – Saltbagte kartofler & Grillede Gulerødder

Pastinaksuppe m. Brunet Smør & Brødcroutoner vendt m. Hasselnød

ONSDAGS KAGEBORD – I skal være velkomne til kagebord & kaffe kl. 11-14

Torsdag:

Ovnstegt Kylling m. Kartofler, Remoulade & Syltet Agurk

Spaghetti m. Courgette, Broccoli, Hvidløg & Pecorino

Fredag:

Oksefilet m. Brunet Løg Puré, Stegt Kål & Sauce Bordelaise

Ristede Svampe m. Syltede Løg & Friteret Svamperasp

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten… De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening