33142889

Kantineleverandør

Hvordan klinger ord som økologi, bæredygtighed, sanseoplevelser og madglæde hos dig? Vi synes det klinger ret godt, og hvis du er enig, så er Europa 1989 den helt perfekte kantineleverandør til dig og din virksomhed. Vi har siden 1993 været kantineleverandør for virksomheder, hvor vi har serveret mad af høj kvalitet uden at gå på kompromis med hverken smag, principper eller kreativitet – for vi ved nemlig godt, at man også spiser med øjnene.

Vi går forrest med idéen om en kantine, der både leverer økologisk og sund kantinemad. Selvom den største udfordring ved kantinedrift, er, at det er de samme mennesker, man serverer mad for hver dag, så går vi til mad med en nysgerrig tilgang. Vi søger altid efter nye måder at bruge råvarer som årstidens grøntsager på. For årstidens grøntsager er vigtige hos os, og vi bruger dem i stor stil i den daglige kantinedrift – helst i den økologiske udgave. Som kantineleverandør sørger vi nemlig for, at I får part i maduniversets store perler, og vi tilbereder dem, så I aldrig bliver trætte af dem. Vi kan nemlig tilberede en grøntsag på flere måder, end du umiddelbart troede var muligt – og måske du bliver så vild med det, at du ikke selv kan lade være med at eksperimentere, når du står med aftensmaden senere.

Ansvarlig madoplevelse

At følge klima- og miljøvenlige principper kan virke som en langvarig proces, der byder på både begrænsninger og udfordringer. I Europa 1989 leverer vi ansvarlige madoplevelser. Hvis du vælger os som kantineleverandør vil maden være lavet fra bunden samtidig med, at vi serverer den kreativt og nytænkende. Så har du endnu ikke stiftet bekendtskab med rawfood-trenden eller molekylær gastronomi, så kan du gribe chancen hos os.

Vi har erfaret, at eminente smagsoplevelser, visuel begejstring og et pusterum fra arbejdets og byens hektiske tempo, er med til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Sund og varieret mad giver nemlig glade og sunde medarbejdere. Madglæde sætter vi lig med livsglæde, og hvis du spørger dine kollegaer, så er de garanteret enige.

Skal vi være din nye kantineleverandør?

Lyder det meget fornuftigt med os som din nye kantineleverandør? Så kontakt os, så vi kan finde en løsning, hvor vi som kantineleverandør skræddersyr den helt rigtige kantineordning for din virksomhed. Om du ringer for et uforpligtende tilbud eller med spørgsmål gør ingen forskel – vi står klar til at hjælpe dig. Kontakt os her.

I 2017 var vi blandt den 1 % største leverandører til den offentlige sektor, og derfor har Udbudsvagten tildelt os den ærefulde udmærkelse som eliteleverandør.

Kontakt
Læderstræde 14
1201 København K.

Tel: 33 14 28 89

Kontortid

MAN – FRE
09:00 – 16:00

LØR
Lukket

SØN
Lukket

Europa1989 Kantiner

Læderstræde 14

1201 København K

Tel: 33 14 28 89

 

Skriv til os

Du skal endelig ikke holde dig tilbage, hvis du har spørgsmål.