33142889

Kantineordning i Århus

Trænger din virksomheds kantinedrift til en overhaling, eller er I måske helt nye inden for feltet? Så er vi hos Europa 1989 lige dem, du står og mangler.

Hos os får du en komplet og perfekt løsning til din fremtidige kantineordning, der byder på lækre hverdagsmåltider, der ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller smagsoplevelse.

Vi sørger for, at der er noget for enhver smag, og at jeres kantinedrift fremover kommer til at glide let og elegant ved den daglige frokostpause, så I kun skal tænke på at nyde roen og få smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

En kantineordning med vigtige principper i fokus

Vi arbejder ud fra en række principper, hvori sundhed, økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed danner rammen om vores arbejde. Hos os vil du få en kantineordning i Århus der ved, hvordan man skaber et velsmagende og stimulerende frirum til sine medarbejdere.

Med udgangspunkt i årstidens friske råvarer, laver vi smagfuld mad til kantineordninger i Århus.

Selvom vi tilbyder en kantineordning, der har en basal kantinedrift, er det vigtigt for os at lave en kreativ kantineordning, der udnytter de friske råvarer og grøntsager på måder, du ikke har set før.

Er du glad for fisk? Så byder vores kantineordning heldigvis på fisk – og en bæredygtig én af slagsen. Vi går nemlig op i at tilbyde en sund og varieret menu, der samtidig er bæredygtig.

Mad til hjertet

Den daglige gang på en arbejdsplads kan være hektisk i den pulserende by, Århus. Men lad vores kantineordning i Århus blive din virksomheds frirum, hvor kolleger kan ånde ud og give kroppen og sanserne lidt ekstra opmærksomhed.

Kroppen skal have luft, den skal have plads, og den skal have et solidt skud ny energi. Med en daglig kantinedrift leveret af os, kan vi realisere de behov. Og gode madoplevelser avler glade kollegaer med en positiv energi, der rækker længere ud end til resten af arbejdsdagen.

Skal vi slå os ned sammen?

Vi er åbne og kreative hos Europa 1989, og vi brænder for at fortælle dig endnu mere om vores kantineordning i Aarhus og daglige kantinedrift. Så hvis du sidder tilbage med noget, uanset om det er spørgsmål eller en vækket nysgerrighed til vores kantineordning i Århus, så vil vi meget gerne snakke med dig. Kontakt os helt uforpligtende – så kan vi sammen finde en løsning.

Kontakt

Læderstræde 14

1201 København K.

Tel: 33 14 28 89

Kontortid

MAN – FRE
09:00 – 16:00

LØR
Lukket

SØN
Lukket

Europa1989 Kantiner

Læderstræde 14

1201 København K

Tel: 33 14 28 89

 

Skriv til os

Du skal endelig ikke holde dig tilbage, hvis du har spørgsmål.