33142889

Kantineordning i København

Har din arbejdsplads brug for en hjælpende hånd i frokostpausen? Så tilbyder vi hos Europa 1989 en kantineordning i København eller et andet sted i landet, der hverken går på kompromis med smag eller kvalitet. Vi garanterer dig en stor madoplevelse. Vi har nemlig stærke holdninger til den mad, vi serverer.

Lad os stå for din kantineordning i København

Vi sætter dig og din arbejdsplads i centrum, og vores ønske er at skabe en kantineordning, som bliver arbejdspladsens frirum. Kantinen skal have den funktion, at den kan anvendes som en lille tidslomme, der lukker København og arbejdspladsens hektiske hverdag ude. Derfor stræber vi efter at skabe et rum, hvori der er plads til at trække vejret dybt og nyde en god madoplevelse.

Vores kantineordning består af smagfulde måltider, der visuelt og sanseligt skiller sig ud fra den ellers traditionelle kantineordning på mange andre arbejdspladser. Vi har kælet lidt ekstra for detaljen, og vi kommer hele vejen rundt. Så uanset om du er til fisk eller kylling eller noget helt tredje, så har vi altid en løsning, der passer til den individuelle smag.

Vi arbejder nemlig ud fra et princip om, at der skal være noget for enhver smag. Så hvis I ønsker en kantineordning i København, der satser på at inkludere alle kollegaernes behov og præferencer, så har vi hos Europa 1989 en solid spidskompetence i denne sammensætning. Og når I tilgodeser jeres kolleger med et smagfuldt måltid, vil I blive belønnet med glade kolleger og god stemning.

Vi gør økologi og bæredygtighed til allemandseje

Vores kantineordning er baseret på en stærk ambition om en kantine med sundhed, økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed i højsædet. Kreativiteten får frit spil hos vores dygtige kokke og med en stor kærlighed til sæsonens bedste råvarer, er det vores ønske at skabe nogle uformelle rammer, hvor relationer bliver plejet, og hvor madglæden bliver mættet.

Er det nu I skal have en ny kantineordning i København?

Sidder du tilbage og tænker, at vi ikke fik svaret ordentligt på dine spørgsmål, eller at du bare gerne vil høre lidt mere vores kantineordning i København? Så er du heldigvis landet det helt rigtige sted, for hos Europa 1989 vil vi meget gerne hjælpe.

Kontakt os med det, du brænder inde med, og så finder vi den helt rigtige løsning til dig og din virksomheds fremtidige kantineordning.

Kontakt

Læderstræde 14

1201 København K.

Tel: 33 14 28 89

Kontortid

MAN – FRE
09:00 – 16:00

LØR
Lukket

SØN
Lukket

Europa1989 Kantiner

Læderstræde 14

1201 København K

Tel: 33 14 28 89

 

Skriv til os

Du skal endelig ikke holde dig tilbage, hvis du har spørgsmål.