Slotsholmen Arkiv - Europa1989 Kantiner
222
archive,tax-canteens,term-slotsholmen,term-222,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Slotsholmen

Du kan bestille hjemmebagt kage til afhentning i kantinen (Finansministeriet eller Ministeriernes Marketenderi). Økologisk, hjemmebagt og lækker kage til kun 9 kr. pr. person (min. 8 pers.). Bestillingssedlen (nedenstående link) afleveres i kantinen eller fremsendes på mail: Slotsholmen@europa1989.dk

Bestil Kage Her

Hjemmelavet nutella af ristede hasselnødder, økologisk fløde, lys sirup & lækker belgisk Callebaut chokolade (lys & mørk) er nu omsider klar til salg i Ministeriernes Marketenderi. Den hjemmelavede nutella sælges for 20 kr. pr. 100g. & du finder den på køl ved kaffebaren.

Skønt & smagfuldt syndigt smørepålæg  – Helt perfekt til weekendens morgenbord.

Vores indsats for at mindske madspild i Ministeriernes Marketenderi har været en stor succes, og nu er vi klar til at udrulle konceptet i Finansministeriets kantine. Fra mandag d. 28/8 kan du således købe den overskydende mad fra frokostbuffeten, til en reduceret pris på 25 kr. pr. portion/bakke (skumbakker til formålet forefindes i kantinen). Prisen/tilbuddet er gældende mandag til fredag i tidsrummet 13.30-13.50.

Der kan i sagens natur ikke sikres et fuldt udbud, i forhold til dagens frokost, men kig endelig forbi og se hvad vi byder på. Hvad end det gælder en nem og hurtig omgang aftensmad til dig og/eller din familie, eller måske forplejning til en sen dag på kontoret, så håber vi, at I får lyst til at komme unødigt madspild til livs sammen med os.

Som det er fremgået af medierne de seneste dage, har firmaet Danæg importeret omkring 20 ton pillede og kogte  æg, som har vist sig at indeholde giftstoffet fipronil, der anvendes til udryddelse af lus. Æggene er hovedsageligt videresolgt til kantiner og cateringvirksomheder.

Vi koger og piller selv de æg, som enten serveres direkte på frokostbuffet’en eller indgår som ingrediens i fx mayonaise m.v. Der er derfor ingen risiko for, at nogen af de æg, som serveres direkte eller indirekte i vores to kantiner her på Slotsholmen, indeholder fipronil.