Ministeriernes Marketenderi Arkiv - Europa1989 Kantiner
11
archive,category,category-ministeriernes-marketenderi,category-11,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ministeriernes Marketenderi

MORGENMAD: Hver dag fra kl. 7.30–9.30

FROKOST: Mandag til Torsdag kl. 11.00–13.30 + Stop Madspild kl. 13.30–14.00 & Fredag kl. 11.00-13.15 + Stop Madspild kl. 13.15-13.30

KAFFEBAR: Mandag til Torsdag kl. 7.30–9.30 + 11.00–16.00 & Fredag kl. 7.30–9.30 + 11.00-15.30

KONTAKTOPLYSNINGER:

KØKKEN/KONTOR (Bestilling af Mødeservicering, Spørgsmål til FacilityNet, Ris/Ros m.m.) – Ring på tlf. 53872889 eller send en mail til Slotsholmen@europa1989.dk Her får du fat på komm./adm. ansvarlig Heidi Sand Hammervig og/eller Køkkenchef Morten Larsen

MØDESERVICE (Udbringning/Afhentning) – Ring på tlf. 53862889 Her får du fat på en af vores søde & tjenestevillige mødetjenere.

BESTILLINGSSEDDEL  – Her kan du bestille fredagsmorgenmad, fødselsdagskage og meget mere til afhentning her i kantinen.

Mandag

Carapulka – Spansk Gryderet m. Svinemørbrad, Bacon, Perleløg & Cocktailpølser hertil Ris

Broccolitærte

Tomatsuppe

Tirsdag

Sprængt Kalvespidsbryst m. Stegte Haricot Vert & Perleløg hertil Peberrodssauce & Kartofler

Bagt Butternut m. Brunet Smør, Syltet Kvæde & Friskost

 Onsdag

Dagens Fisk i Karry m. Porre, Løg, Gulerødder & Æble hertil Ris

Stegt Bulgur m. Groftskåret Grønt & Mynteyoghurt

Kartoffel/Porre Suppe

ONSDAGS KAGEBORD I skal være velkomne til kagebord & kaffe kl. 11-14

Torsdag

Andebryst på klassisk vis m. Rødkål, Æble & Svesker hertil Brune & Hvide Kartofler samt Andesauce

Gratinerede Kikærter i Spicy Tomat

Fredag

Shepherds Pie

Kartoffel-Curry m. Blomkål & Koriander

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

 

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 (fredag kl.13.15-13.30) sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten… De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening

Mandag

Svinemørbrad m. Champignon a la Creme & Stegte kartofler

Spinattærte m. Feta

Skaldyrsbisque

Tirsdag

Langtidsstegt Kalvelår m. Rosenkål & Bacon Sauté hertil Kartofler & Sauce

Blomkål i Korma

Onsdag

Dampet Laks m. Tagliatelle, Stegte Grøntsager vendt i Hvidvinssauce

Græskarrisotto

Jordskokkesuppe

ONSDAGS KAGEBORD I skal være velkomne til kagebord & kaffe kl. 11-14

Torsdag

Kylling Sauté Marengo m. Rødder & Kartofler

Grillet Squash m. Hytteost & Gammelknas

Fredag

Byg Selv Burger

Byg Selv Burger – Vegetar

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

 

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten… De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening