Ministeriernes Marketenderi Arkiv - Side 13 af 18 - Europa1989 Kantiner
11
archive,paged,category,category-ministeriernes-marketenderi,category-11,paged-13,category-paged-13,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ministeriernes Marketenderi

Mandag:

Stegte Revelsben med Persillesovs & Kartofler – Persillerødder & Persille

Cremet Tomatsuppe med Creme Fraiche

Tirsdag:

Kalvefarsbrød med Syltede Solbær & Rød Spidskål – Blå Congo & Blåskimmelsauce

Chili Sin Carne

Onsdag:

Pocheret Torskerogn med Syltede Gulerødder & Blomkål – Kaperscreme & Agurkerelish

Pasta med Olivenolie & Basilikum – Ristede Solsikkekerner & Grana

Torsdag:

Kylling i Karry med Ris & Rodfrugter – Chutney & Kokos

Bagt Knoldselleri med Arabicavinagrette, Syltede Hyben & Estragon

Fredag:

Okse Brisket med Majs & Spidskål – Bagte Kartofler & Chipotlecreme

Chowder med Kartoffel & Porre – Musling & Baksuld

 

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

Kære Gæst

Det er nu muligt at bestille økologiske brød, rugbrød og morgenmad i kantinen. Bestillingssedlerne kan rekvireres i kantinen eller på mail: Slotsholmen@europa1989.dk

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten….

De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening J

Menu Uge 10

Mandag:

Bagt Svinebryst m. Ovnbagte Kartofler – Syltet Løg – Brøndkarse & Brændt Porre Puré

Italiensk Bønnesuppe

Tirsdag:

Kalveragout m. Svampe & Selleri – Kartoffelmos

Pasta m. Spicy Grønkål Toppet m. Mandel & Brødcrumble

Onsdag:

Bagt Lange m. Spaghetti – Rucola – Parmesan – Persille m. Tomatvinagrette

Rødbedesuppe m. Peberrodscreme

Torsdag:

Kung Pao Kylling i Sur/Sød m. Ris, Ærter & Kål

Stegt Selleri m. Hytteost & Kørvelvinagrette

Fredag:

Braiseret Oksetykkam m. Sprøde Kartofler & Grøntsags Bearnaise

Bagte Auberginer m. Feta, Yoghurt & Fladbrød

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

Kære Gæst

Det er nu muligt at bestille økologiske brød, rugbrød og morgenmad i kantinen. Bestillingssedlerne kan rekvireres i kantinen eller på mail: Slotsholmen@europa1989.dk

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten….

De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening J

Menu Uge 9

Mandag:

Svinenakke m. Saltbagte Kartofler – Mojo Rojo & Mojo Verde

Bagt Broccoli med Ansjosvinagrette & Solsikkekerner

Tirsdag:

Braiserede Kalvekæber med Bagt Selleri – Løg toppet med Syltede Blommer

Blomkålsgratin med Ost

Onsdag:

Brandade med Urterasp

Lun Kålsalat – Blomkålspuré & Stegt Grønkål – Savoykål med Hasselnøddeflager

Torsdag:

Kylling med Gnocchi, Brunet Smør, Salvie, Courgetter & Bagte Cherrytomater

Kartoffel/Porre Suppe med Chorizocroutons

Fredag:

Stegte Ris med Oksekød, Kål, Koriander & Thaimarinade

Kokos/Karry Suppe med Tofu, Sojabønner & Forårsløg

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

 

Kære Gæst

Det er nu muligt at bestille økologiske brød, rugbrød og morgenmad i kantinen. Bestillingssedlerne kan rekvireres i kantinen eller på mail: Slotsholmen@europa1989.dk

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten….

De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening.