Ministeriernes Marketenderi Arkiv - Side 3 af 18 - Europa1989 Kantiner
11
archive,paged,category,category-ministeriernes-marketenderi,category-11,paged-3,category-paged-3,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ministeriernes Marketenderi

Mandag:

Hamburgerryg med Stuvet Spinat, Dampede Gulerødder, Kartofler, Sennep & Surt

Bagte Rodfrugter m. Mascarponecreme, Bitre Salater & Sprødt

Tirsdag:

Efterårsgryde på Kalv & Vildt serveret m. Ris

Dekonstrueret Waldorfsalat – Bagt Selleri & Æbler m. Druekompot, Valnøddecreme, Crudité & Bladselleri

Onsdag:

Fish and Chips a la Slotsholmen – Ærtepuré, Sauce Tartare & Ovnstegte Kartofler m. Eddikepulver

Røget Tomatsuppe m. Pisket Citron Creme Fraiche & Timianolie

ONSDAGS KAGEBORDI skal være velkomne til kagebord & kaffe kl. 11-14

Torsdag:

Kylling Cassoulet m. Kyllingelår, Stegt Kalkun Chorizo, Bønner, Piment & Haricot Verts

Blandede Salater m. Brødcroutoner, Soltørret Tomat, Oliven, Grillede Courgetter & Lun Vinaigrette m. Kapers & Løg

Fredag:

 Græsk Bøf m. Halve Bagte Kartofler, Løvstikkesmør & Græske Urter

Fransk Løgsuppe m. Ostebrød

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten… De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening

Mandag:

Forloren Hare m. Kartofler, Syltet Agurk & Brun Sauce m. Blåskimmel

Stegt Blomkål m. Ærtepuré, Ærteskud & Skalotteløg

Tirsdag:

Braiseret Lammenakke m. Græskar, Brændte Løg, Kikærter & Ris

Jomfruhummer Bisque m. Rodfrugter & Urter

Onsdag:

Bagt Kulmule m. Grov Mos m. Dild, Olivenolie & Kantarel Blanquette

Blomkålssuppe m. Butterdejs/Sesam Stænger

Torsdag:

Kalkunbryst m. Bulgursalat (oliven, feta, løg), Ristede Mandler & Tzatziki

Gulerodsrösti m. Hytteost & Purløg

Fredag:

Gammeldags Oksebryst m. Kogte Kartofler, Peberrodssauce & Granulat

Pasta m. Langtidsbagte Tomater, Olivenolie & Rucola

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

 

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten… De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening

Mandag:

Langtidsbagt Svineskank m. Æblechutney – Rispilaf m. Kinakål & Rødløg

Porre Tærte

Tirsdag:

Fladbrød m. Krydret Kalvekød, Hummus & Tabbouleh

Gratineret Aubergine m. Tomat & Feta

Onsdag:

Torsk m. Musling/Blæksprutte Escabeche – Saltbagte kartofler & Grillede Gulerødder

Pastinaksuppe m. Brunet Smør & Brødcroutoner vendt m. Hasselnød

ONSDAGS KAGEBORD – I skal være velkomne til kagebord & kaffe kl. 11-14

Torsdag:

Ovnstegt Kylling m. Kartofler, Remoulade & Syltet Agurk

Spaghetti m. Courgette, Broccoli, Hvidløg & Pecorino

Fredag:

Oksefilet m. Brunet Løg Puré, Stegt Kål & Sauce Bordelaise

Ristede Svampe m. Syltede Løg & Friteret Svamperasp

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten… De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening