Ministeriernes Marketenderi Arkiv - Side 4 af 18 - Europa1989 Kantiner
11
archive,paged,category,category-ministeriernes-marketenderi,category-11,paged-4,category-paged-4,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Ministeriernes Marketenderi

Mandag:

Boller i Karry med Ris & Rodfrugter – Chutney & Kokos

Græskar & Gulerodssuppe med Chili og Ingefær

Tirsdag:

Skipper Labskovs med Sennep & Rødbeder

Grillet Kål Serveret med Kapers & Vinaigrette

Onsdag:

Fiske Karry Suppe med Mørksej & Skaldyr

Stegte Nudler med Pak Choi, Porre & Teriyaki

Torsdag:

Røget Kylling med Cremet Persille & Svampe Risotto

Vegetar Moussaka

Fredag:

Osso Buco med Kartoffelmos & Urter

Salat med Bagt Persillerod, Hasselnød, Spinat, Pære & Granatæble – Yoghurtcreme med Sirup.

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten… De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening

Mandag:

Larb Moo Nudelsalat med Hakket Svinekød, Marineret Agurk & Daikon

Quinoasalat med Mango & Broccoli – Springløg & Misodressing

Tirsdag:

Braiseret Lammeskank med Cremet Polenta & Lagret Ost – Bagte Tomater & Rosmarin

Grillede Svampe med Ricottacreme, Salvie & Citron

Onsdag:

Crab & Fish Cake med Chili, Citrongræs & Ingefær – Serveret med Mangoremoulade

Ramen Nudelsuppe med Boghvedenudler & Skovsvampe

Torsdag:

Kylling i Karry med Ris & Jordnødder – Ristet Kokos & Rosiner

Grillet Græskar, Ristede Græskarkerner & Cremet Græskarcreme

Fredag:

Bao Bolle med Sticky Beef & Kimchi

’Rul Selv’ Vietnamesiske Friske Ruller med Pikant Sauce

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten… De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening

Mandag:

Biksemad med Spejlæg & Syltede Rødbeder

Tomatsuppe med Creme Fraiche

Tirsdag:

Kalvecuvette med Skorzonerod & Romanesco – Hasselback Kartoffel & Cremet Hasselnød

Gulerødder i Smør med Græskarkerner & Krondild

Onsdag:

Fiskefrikadeller med Broccoli & Smørkogte Kartofler – Citron & Fennikelremoulade

Tempura på Squash med Sød Chili & Wasabicreme

ONSDAGS KAGEBORD – I skal være velkomne til kagebord & kaffe kl. 11-14

Torsdag:

Jamaican Jerk Kylling med Oregano & Majs – Bønner & Yams

Bagte Søde Kartofler med Syrlig Hytteostcreme & Karsevækster

Fredag:

Lasagne

Pizza Margarita

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-14 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (3,95 pr. 100 g.). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.

SANDWICH

Fra kl. 14.30 har du mulighed for at købe sandwich til en sen frokost, en lang dag på jobbet eller bare fordi du blev sulten… De opbevares på køl ved kaffebaren – Klar til høflig selvbetjening