Moderniseringsstyrelsen Arkiv - Europa1989 Kantiner
6
archive,category,category-moderniseringsstyrelsen,category-6,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Moderniseringsstyrelsen

Uge 42


Mandag.
 Varmt.
 Dansk/kinesisk kalkun a la chop suey med flere slags skud og højlands ris. 
 Lunt.
 Dansk jordskokke suppe med syltede tomater og italiensk brød . 
 

Tirsdag
 Varmt.
 Farseret porre med dampede grøntsager i bedste 80er stil.  
 Lunt.
 Bønnegryde i italiensk stil med frisk oregano pift.
 

Onsdag
 Varmt.
 Den Lange pænt fileteret i selskab med marokkanske krydderier og cous cous.   
 Lunt.
 Lun bacon leverpostej med rødbede sylt samt sprøde champignoner.  
  

Torsdag
 Varmt.
         Kalveskank ossobuco med grov mos.
 Lunt.  
 krydret Curry med kikærter og blomkål.

Fredag
 Varmt.
 Hele skinker gratineret med sennep og brun farin, hertil flere slags efterårs grønt. 
 Lunt.
 En Vild Cowboy toast a la Lee Van Cleef I ren prærie stil.
 Hverdag
  Flere slags Fantastiske pålægs fade med frækt tilbehør.
 En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 41


 Mandag.
 Varmt.
 Italiensk pasta Alfredo med stegt kylling strimler og svampe samt basilikums pynt.  
 Lunt.
 Dahl af røde linser i Hyderabad stil med mynte yoghurt.
 

Tirsdag.
 Varmt.
 Det tætteste vi kommer på Danmarks national ret, stegt flæsk med persille sauce.
 Lunt.
 Stegte auberginer og tomat gratineret i ovn og en smule Vesterhavs ost.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Holm´s Indiske Fish Curry ( chepa vepudu ) med Robert´s Vegetable biryani.
 Lunt.
 Blomkåls gratin a la Dupont med skinke og lille kål salat.
 

Torsdag.
 Varmt.
 TRADITIONAL IRISH COTTAGE PIE med mynte gele.
 Lunt.
 Spinat og svampe tærte med krydret creme fraice.
 

Fredag.
 Varmt.
 Lasagne Bolognaise med tomat sauce on side.
 Lunt 
 Grøntsags tomat suppe med crutoner.
 

Hver dag
 Vildt lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.
 Kage altid torsdag.

Uge 40


Mandag.
 Varmt.
Kalkun a la ratatouille serveret med bred pasta.
Lunt.
 Fransk bacon og løg tærte. 

 
tirsdag.
Varmt.
Krebinetter med let stuvede grøntsager og kartofler vendt i bred persille hak.
 Lunt. (vegetar).
 Hot thai suppe med flere slags grønt samt frisk koriander topping.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Fiskefrikadeller med brunet smør og dild kartofler samt frisk kål salat.
 Lunt.
Ribbensteg med rødkål lige til et stykke smørrebrød.


Torsdag.
 Varmt.
 Estofado de carne med og typiske portugisiske ris med bønner. 
  Lunt. (vegetar)
 Fransk løgsuppe med sprød baguette. 
 

Fredag.
 Varmt.
 Pulled pork med coleslaw og burgerbolle samt sprøde salater og lette dressinger.
 Lunt.
 Vegetarburger.


Hver dag.
 Pia & Liselottes lækre pålægs fade med frækt tilbehør.
  En grøn oase af Nikom og Madalina´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.