Moderniseringsstyrelsen Arkiv - Europa1989 Kantiner
6
archive,category,category-moderniseringsstyrelsen,category-6,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Moderniseringsstyrelsen

Uge 50


Mandag
 Varmt.
 Dansk gris i rød karry med kokos & flere salgs grønt. 
 Lunt.
 Italiensk bønne suppe med røget kæbe og kørvel olie. 
 

Tirsdag
 Varmt.
 Brændende kærlighed med bacon & løg samt en rødbede.
 Lunt.
 Empanadas i chile stil og vores første gang og håber de bliver gode 😉


Onsdag
 Varmt
 Ugens svømmer med krydret hårdt stegt blomkål og yoghurt creme .
 Lunt.
 Pasta Alfredo i alt sin enkelthed med kylling.
 

Torsdag.
  Hakkebøffer med blødeløg og sky sauce samt paprika kartofler i urte hak.
 Lunt.
 Løg suppe med ostebrød.
 Dagens hygge.
 Mormor boller med varm kakao, vi tager gerne imod bestilling.
 

Fredag.
 Julefrokost rigsrevisionen.


Hver dag
 Lise lotte og Pia´s lækre pålægs anretning med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom og pom´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 49.


 Mandag.
 Varmt.
  Spagetti Bolognaise.
 Lunt.
 Grøntsags suppe.
 

Tirsdag
 Varmt.
 Forloren hare i rigsrevisions stil. 
 Lunt.
 Indisk dahl med flade brød.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Dansk torsk med champignon og spinat saute.
 Lunt.
 Lasagne.
 

Torsdag.
 Varmt.
 Indisk kylling med lange ris.
 Lunt.


 Fredag.
 Julefrokost for Moderniseringsstyrelsen og digst.


 Hverdag
 Flere slags Fantastiske pålægs fade med frækt tilbehør.
 En grøn oase af Nikom og pom´s lækre salater og topping
 Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 48.

Mandag.
Varmt.
  Hamburgerryg marineret i mørk øl med danske porre og senneps flødesauce.
 Lunt.
 Tortellini med syltede bagte røde peber og rucola olie.


Tirsdag
 Varmt.
 Koteletter i fad, en dansk favorit.  
 Lunt.
 Blomkålssuppe med puffede ris og syltet stok samt estragon hak.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Ugens svømmer af dansk frisk fisk med thailandske toner hvor nudlerne sider løst.
 Lunt.
 Græsk brød med hjemmelavet gyros af okse samt agurker i yoghurt.
 

Torsdag.
 Varmt.
 Hereford cuvetter i rosa skiver med bearnaise og bacon bønner.
 Lunt.
 Ristet svampe suppe med rosmarin.

 
Fredag.
 Varmt.
 Vi tænder for juletræerne og holder Big Christmas Dinner. 
 Kom frisk med noget julepynt og vær med til at gøre kantinen vinter hyggelig.

 
 Hverdag
 Flere slags Fantastiske pålægs fade med frækt tilbehør.
 En grøn oase af Nikom og pom´s lækre salater og topping
 Flere slags brød i skiftene karakter.