Moderniseringsstyrelsen Arkiv - Side 10 af 12 - Europa1989 Kantiner
6
archive,paged,category,category-moderniseringsstyrelsen,category-6,paged-10,category-paged-10,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Moderniseringsstyrelsen

Uge 12

Mandag.
 Varmt.
 Indisk kylling. 
 Lunt.
 Parisertoast

 
 Tirsdag.
 Varmt.
 Koteletter serveret i fad med hvidekartofler.
 Lunt.
 Aspargessuppe med sprød skorzonerrod og flute.


 Onsdag.
 Varmt.
 Bagt lange med sennepssauce, rødbeder og peberrod.
 Lunt.
 Tarteletter med skinke fyld.


 Torsdag.
 Varmt.
 Okse tangine med cous cous.
 Lunt.
 Fiskefilet med remoulade on the side.


 Fredag.
 Varmt.
 Byg selv burger. 
 Lunt 
 Bagt kartoffel med fyld og purløgs creme 


 Hver dag
  Lækre pålægsfade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 11


Mandag
 Varmt.
 Sprød kylling som Danoise med hele balladen samt kartofler on side.
 Lunt.
 Spank portions anrettede tortilla Espanole med aioli

 
 Tirsdag
 Varmt.
 Stegt flæsk med kartofler og Persille sauce og en let sur ting.
 Lunt.
 Kartoffel/ porre suppe med sprødt.
 

Onsdag
 Varmt.
 Thai crap cakes med let kokosmælk i rødkarry humør samt lemon rice.
 Lunt. 
 Mexicanske pandekager med tomat salsa 
 

Torsdag
 Varmt.
 Kalkun lår med Dijon sauce samt grønne bønner og ristede kartofler.
 lunt.
 Quiche lorraine
 

Fredag
 Varmt.
 Glad gris På tur i Hong kong med flere slags skud og højlandsris.
 Lunt.
  Frokost bøf med spejl æg og rødbede


Hver dag
 Lise lotte og Susies´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
                  En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.                                                     Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 10


 mandag.
 Varmt.
 Biksemad med spejlæg.
 Lunt.
 kylling i friske forårs farver serveret i sprød lille fræk tartelet med persille hak.
 

tirsdag.
 Varmt.
 Svinemørbrad med fine strimler peber og champignon i cremet fløde.
 Lunt.
 3 slags rødbeder 
 

onsdag.
 Varmt.
 Jomfruhummer bisq i ledsagelse med ugens svømmer samt jordskokker.
 Lunt.
 Flere slags svampe med risotto og gedeost samt persille pift.
 

torsdag.
 Varmt.
 Danske kalve køller krydret og tilberedt hele i ovnen en sur prise.
 Lunt.
 Lun bønne salat.
 

fredag.
 Varmt.
 Oksekødboller i tomat sauce samt pasta vendt med citron skal.
 Lunt.
 Friske blomkål dampet og serveret med koldt vands rejer samt urte hollandaise
  

Hver dag
 Vildt lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.
 Kage altid torsdag.