Moderniseringsstyrelsen Arkiv - Side 2 af 12 - Europa1989 Kantiner
6
archive,paged,category,category-moderniseringsstyrelsen,category-6,paged-2,category-paged-2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Moderniseringsstyrelsen

Uge 44.


Mandag.
 Varmt.
 Nord Vietnamesisk oksegryde med lange højlands ris og østens persille.
Lunt.
 Italiensk tomat suppe med hvide bønner.


Tirsdag.
 Halloween se opslag i kantinen eller på jeres Intranet.


Onsdag
 Varmt.
 Ugens svømmer med flere slags fennikel og musling samt nordiske urter.
Lunt.
 Vinter frikasse af okse med grøntsager. 
 

Torsdag.
 Varmt.
 Spagetti a la Lady og vagabonden, oksekødboller i tomat sauce.
Lunt.
 Mad brød i forskellige variationer.


 Fredag.
Varmt.
 Flæskestegs burger og hvidløgs stegte kartofler i alt sin enkelthed.
Lunt.
 Kikærtefrikadelle til vores fantastiske vegetarer


Hver dag
 Flere slags Fantastiske pålægs fade med frækt tilbehør.

En grøn oase af Nikom´s lækre salater og topping

Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 43


 Mandag.
Varmt.
 Vi starter i den Indiske verden med kylling i karry a la Hyderabad med lange ris.
 Lunt.
kartoffel/jordskokke suppe med sprødt knas og grøn emulsion.
 

Tirsdag.
Varmt.
Hakkebøf med blødeløg og tomatiseret peber sauce samt surt.
 Lunt.
Bagte kartofler med estragon creme.


 Onsdag
Varmt.
Ugens svømmer med Ærter á la Francaise og kartofler ven i bred persille hak.
 Lunt.
Fransk Ung hane i tartelet stil vendt med kål og andre gode sager i cremet drejning.


 Torsdag. 
 Varmt.
Oksespidsbryst med blomkål og peberrod samt urte hak.
 Lunt.
Tom kah gai med rejer flere slags grønt i snit.


Fredag.
Varmt.
Svinebryst i koreansk bbq med boghvedenudler samt gau bao og piri piri pift.                       
 Lunt.
Grøntsags tærte og sauce verde.


Hver dag

Flere slags Fantastiske pålægs fade med frækt tilbehør.

En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.

Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 42


Mandag.
 Varmt.
 Dansk/kinesisk kalkun a la chop suey med flere slags skud og højlands ris. 
 Lunt.
 Dansk jordskokke suppe med syltede tomater og italiensk brød . 
 

Tirsdag
 Varmt.
 Farseret porre med dampede grøntsager i bedste 80er stil.  
 Lunt.
 Bønnegryde i italiensk stil med frisk oregano pift.
 

Onsdag
 Varmt.
 Den Lange pænt fileteret i selskab med marokkanske krydderier og cous cous.   
 Lunt.
 Lun bacon leverpostej med rødbede sylt samt sprøde champignoner.  
  

Torsdag
 Varmt.
         Kalveskank ossobuco med grov mos.
 Lunt.  
 krydret Curry med kikærter og blomkål.

Fredag
 Varmt.
 Hele skinker gratineret med sennep og brun farin, hertil flere slags efterårs grønt. 
 Lunt.
 En Vild Cowboy toast a la Lee Van Cleef I ren prærie stil.
 Hverdag
  Flere slags Fantastiske pålægs fade med frækt tilbehør.
 En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
Flere slags brød i skiftene karakter.