Moderniseringsstyrelsen Arkiv - Side 3 af 12 - Europa1989 Kantiner
6
archive,paged,category,category-moderniseringsstyrelsen,category-6,paged-3,category-paged-3,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Moderniseringsstyrelsen

Uge 41


 Mandag.
 Varmt.
 Italiensk pasta Alfredo med stegt kylling strimler og svampe samt basilikums pynt.  
 Lunt.
 Dahl af røde linser i Hyderabad stil med mynte yoghurt.
 

Tirsdag.
 Varmt.
 Det tætteste vi kommer på Danmarks national ret, stegt flæsk med persille sauce.
 Lunt.
 Stegte auberginer og tomat gratineret i ovn og en smule Vesterhavs ost.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Holm´s Indiske Fish Curry ( chepa vepudu ) med Robert´s Vegetable biryani.
 Lunt.
 Blomkåls gratin a la Dupont med skinke og lille kål salat.
 

Torsdag.
 Varmt.
 TRADITIONAL IRISH COTTAGE PIE med mynte gele.
 Lunt.
 Spinat og svampe tærte med krydret creme fraice.
 

Fredag.
 Varmt.
 Lasagne Bolognaise med tomat sauce on side.
 Lunt 
 Grøntsags tomat suppe med crutoner.
 

Hver dag
 Vildt lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.
 Kage altid torsdag.

Uge 40


Mandag.
 Varmt.
Kalkun a la ratatouille serveret med bred pasta.
Lunt.
 Fransk bacon og løg tærte. 

 
tirsdag.
Varmt.
Krebinetter med let stuvede grøntsager og kartofler vendt i bred persille hak.
 Lunt. (vegetar).
 Hot thai suppe med flere slags grønt samt frisk koriander topping.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Fiskefrikadeller med brunet smør og dild kartofler samt frisk kål salat.
 Lunt.
Ribbensteg med rødkål lige til et stykke smørrebrød.


Torsdag.
 Varmt.
 Estofado de carne med og typiske portugisiske ris med bønner. 
  Lunt. (vegetar)
 Fransk løgsuppe med sprød baguette. 
 

Fredag.
 Varmt.
 Pulled pork med coleslaw og burgerbolle samt sprøde salater og lette dressinger.
 Lunt.
 Vegetarburger.


Hver dag.
 Pia & Liselottes lækre pålægs fade med frækt tilbehør.
  En grøn oase af Nikom og Madalina´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 37


Mandag.
 Varmt.
 Hele kryddere skinker med cremede kartofler vendt i krydderurter.
Lunt.
 Spaghetti med auberginer og tomat og frisk oregano hak.
 

tirsdag.
Varmt.
 Lækker gryde med kylling og varme krydderier i indiske toner med mynte yoghurt.
 Lunt. (vegetar).
 Roberts rødbede suppe med sprødt.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Ugens svømmer med kartoffel.
Lunt.
 Forlorenhare med alt det klassiske efter request.


Torsdag.
 Varmt.
 Marokkansk gryde med kikærter og sorte bønner samt peberfrugt.
  Lunt. (vegetar)
 Champignon suppe med sprøde croutoner. 


 Fredag.
 Varmt.
 Cuvette med pebersauce og grønne bønner samt bagte kartofler.
 Lunt.
 Spansk æggekage med aioli.
 

Hver dag.
 Pia & Lise lottes lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom og Madalina´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.