Moderniseringsstyrelsen Arkiv - Side 4 af 12 - Europa1989 Kantiner
6
archive,paged,category,category-moderniseringsstyrelsen,category-6,paged-4,category-paged-4,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Moderniseringsstyrelsen

Uge 36


 Mandag
 Varmt
 Godt krydret thai gris med rød karry og blandet grønt og en smule ris.
 Lunt
 (Veggie)Vores Dahl lavet med røde linser og hjemmelavet karry.
 

Tirsdag
 Varmt
  Gammeldags oksesteg med alt hvad hjertet kan begære.
 Lunt
 klar Hønsekødsuppe med flere slags rødder og nye porre.
 

Onsdag
 Varmt
 Laks og Kina reje med pasta i let middelhavs inspiration samt parmesan pynt.
 Lunt
 Italiensk kødsauce let gratineret i ovn med spaghetti.
 

Torsdag
 Varmt
 I dag udfører vi tartelet dans i moderne og klassisk udgave med bred persille hak.
 Lunt
 (Veggie)Vegetarisk udgave af tarteletter a la Harry.
 

Fredag
 Varmt
 Boller i karry og klassisk ris pilau samt en let krydret chutney on side.
 Lunt
 Jette´s Bacon og løgtærter med små frække tomater og kørvel pynt.
 

Hver dag
 Lise lotte og pia´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom og Madddie´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 35


Mandag.
 Varmt.
 Indisk kylling i karry med hotte højlandsris og østens persille i hak.
Lunt. 
 Tomat suppe med ingefær hint.
 

Tirsdag.
 Varmt.
 Italiensk kylling med krydret sauce og bulgur med bagt grønt.
 Lunt. (vegetar).
 Selleri suppe med croutoner.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Dansk Sej i fad med safran og tallerken smækker samt knust kartoffel.
Lunt.
 Lun leverpostej med bacon og svampe.


Torsdag.
 Varmt.
 Ny nordisk oksegryde med perleløg og sprøde kartofler. 
  Lunt. (vegetar)
Ristet kartoffel pasta med bagte peber og oregano.  

 Fredag.
 Lasagne bolognaise med tomat salat.
 Lunt.
 Grøntsags lasagne.


Hver dag.
 Pia og  lotte´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Robert´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 34


Mandag.
 Varmt.
 Autentisk Ungarsk gullasch fra de store stepper samt nye dk kartofler med persille.
Lunt.
 Klassisk legeret asparges suppe.

 
Tirsdag.
Varmt.
 Spaghetti Bolognaise 
 Lunt. (vegetar).
 Risotto med svampe 
 

Onsdag.
 Varmt.
 Fiskefilet med dild sauce samt kartofler.
Lunt.
 Hakkebøf med blødeløg og HP sauce.


Torsdag.
 Varmt.
 Grise nakke i Provence stil med bouillon kartofler.  
  Lunt. (vegetar)
 Kartoffel/Porre suppe med sprød bacon on side.
 

Fredag.
 Varmt.
 Forlorenhare a la rigsrevisionen 
 Lunt.
 Tortilla med bagte peber og aioli 
 

Hver dag.
 Pia´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Robert´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.