Moderniseringsstyrelsen Arkiv - Side 5 af 12 - Europa1989 Kantiner
6
archive,paged,category,category-moderniseringsstyrelsen,category-6,paged-5,category-paged-5,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Moderniseringsstyrelsen

Uge 33


Mandag.
 Varmt.
 Gammeldags flæskesteg med rødkål og kartofler samt sauce.

Lunt.
 Tomat suppe med creme fraiche med krydderurt pift.
 

Tirsdag.
Varmt.
 Chili firehouse con carne med liflige ris med bagte peber og ristede majs.
 
Lunt. (vegetar).
 

Onsdag.
 Sensommer svampe a la creme på toast.
 Varmt.
 Paella a la Valencia med kylling og skaldyr.

Lunt.
 Vegetarisk paella med de nye rødder.


Torsdag.
 Varmt.
 Gryde med gris og cocktailpølser med hotte ris.  
  
Lunt. (vegetar)
 Dahl.
 

Fredag.
 Varmt.
 Kylling med grønkarry og flere slags grønt samt stegte nudler.
 
Lunt.
 Hakkebøf med bløde løg og spejlæg.


Hver dag.
 Lise Lottes lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 28


Mandag.
 Varmt.
 Pariserbøf med hele udstyret.
Lunt.
 Klassisk æggekage måske i fynsk udgave.
 

Tirsdag.
 Varmt.
 Svinebryst i BBQ med coleslaw og grove fritter med mayo.
 Lunt. (vegetar).
 Brændt blomkål m. vesterhavs ost og rugbrøds crumble.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Havkatten er i hus og serveres med en fantastisk garniture.
Lunt.
Thai suppe med rød karry og nudler.


Torsdag.
 Varmt.
 Okse i tangine med de kendte Marokkanske toner i form af de varme krydderier.
 Lunt. (vegetar)
 Pasta med ratatouille.
 

Fredag.
 Varmt.
 Sommer fin kylling med noget af det nye grønt.
 Lunt.
 Pizza som Peperoni eller Margarita style.
 

Hver dag.
 Liselotte og Pia´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 27


Mandag.
 Varmt.
 Kalkun i Chop Suey stil med hotte ris og flere slags grønt.
 Lunt.
 Pizzaladiere i voksen og børne udgave. 
 

Tirsdag.
 Varmt.
 De 2 thaiers kylling i grønkarry og ananas samt nudler i Bangkok stil.
 Lunt. (vegetar).
 Stegte nudler og større mængder grønne sager; -)
 

Onsdag.
 Varmt.
 Stegte sild med rabarber kompot og nye kartofler I løvstikke.
 Lunt.
 Butter chicken med Nønnes´s nan og basmati ris.
 

Torsdag.
 Varmt.
 Kalv i Frikassé med danske sommerlige herligheder fra Søris.
 Lunt. (vegetar)
 Spansk ris ret.
 

Fredag.
 Varmt.
 Oksekød boller i marinara sauce med pasta i Napoli stil.
 Koldt.
 Jordbær koldskål med kammerjunker 
 

Hver dag.
 Liselotte og Pia´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.