Moderniseringsstyrelsen Arkiv - Side 7 af 12 - Europa1989 Kantiner
6
archive,paged,category,category-moderniseringsstyrelsen,category-6,paged-7,category-paged-7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Moderniseringsstyrelsen

Uge 23


 Mandag.
 Lukket.

 
 Tirsdag.
 Varmt.
 Chili fire house con carne med flere slags tilbehør i Mexican style.
 Lunt. (vegetar)
 Syd indisk Dahl med mynte / chili yoghurt.


Onsdag.
 Varmt.
 Saltimbocca af torsk med cremet polenta i Napoli stil.
 Lunt.
 Gris med grov sennep, honning og kapers samt bagt kartofler med krydderier.
 

Torsdag.
 Varmt.
 Vi laver Club sandwich med fritter og chili mayo.
 Lunt. (vegetar)
 Thai suppe med ris nudler og asiatiske grønt samt lækker tofu on side´


 Fredag.
 Varmt.
 Italiensk Kylling i krydret sauce med højlandsris vent med friske urter 
 Lunt.
 Flere slags grøntsager fra natskygge familien tilberedt i fransk stil.
 

Hver dag.
Lise lotte og Susie´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 22


Mandag.
 Varmt. 
Græsk hverdags steg med rosmarinagtige kartofler og agurk i yoghurt.
Lunt.
Sommerlig tomat suppe med bagte røde peber og krydderurte fraiche.


Tirsdag.
Varmt.
Chicken tikka masala med højlandsris og koriander pift.
Lunt. (vegetar)
Spaghetti med stegte aubergine og tomat.


Onsdag.
Varmt.
Rødfisk med ærter francaise og nye kartofler kogt med løvstikke.
Lunt.
Fransk hotdog med flere slags dressinger.


Torsdag.
Varmt.
Hele krydder skinker med sommerlig blanket af grønt med cremede kartofler. 
Lunt. (vegetar)
Bygottto med bagte beder i balsamico og nye skud.


Fredag.
Varmt.
Kalkun med rødkarry og nudler i thai basilikum samt kokosmælk.
Lunt.
Quesadillas med forskelligt fyld samt tomat salsa.


Hver dag.
Lise lotte og Susie´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
 En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
 Flere slags brød i skiftene karakter.

Uge 21
 

Mandag.

Varmt. 
 Nakkekoteletter i fad m. rosmarinkartofler

Lunt.
 Parpardelle m. friske tomater, oregano, blødeløg & Vesterhavsost


Tirsdag.
Varmt.
 Spareribs m. coleslaw & bagt kartoffel

Lunt. 
 Bagt kartoffelsuppe m. sprødt & ramsløgsolie
 

Onsdag.
Varmt.
 Okse m. hasselbagt kartofler & pebersauce

Lunt.
 Fiskefrikadeller m. citron & remulade


Kr. Himmelfartsferie