Moderniseringsstyrelsen Arkiv - Side 8 af 12 - Europa1989 Kantiner
6
archive,paged,category,category-moderniseringsstyrelsen,category-6,paged-8,category-paged-8,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Moderniseringsstyrelsen

Uge 20
 

Mandag.
Varmt.
 Sprøde overlår af kylling med karry og højlandsris i jasmin humør.
 Lunt.
 Dansk Æggekage med røget flæsk og purløgs lir samt syltede tomater.
 

Tirsdag.
 Varmt.
 Bouf saute stroganoff med knust kartoffel tilsmagt med hvidløg og persille hak.
 Lunt. (vegetar)
 Spinat tærte med hytteost og bagt peber dressing.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Ugens svømmer med kokosmælk og rød karry samt flere slags grønt og nudler. 
 Lunt.
 Chili hotdogs med forskelligt tilbehør.
  

Torsdag.
 Varmt.
 Chicken Gumbo med pølse i New Orleans stil. 
 Lunt. (vegetar)
 Svampe risotto med sprød fennikel og syltede sherry tomater.
 

Fredag.
 Varmt.
 Sammensæt din egen fredags burger med et stort udvalg af lækkerier.
 Lunt.
 I vegetar udgave.

Uge 19
 

 Mandag.
  Varmt. 
 Hakkebøf med blødeløg, kartofler & sauce.
 Lunt.
 Brændte blomkål med Vesterhavsost, brunet smør samt mandler.
 

Tirsdag.
 Varmt.
 Skipperlabskovs med syltede rødbeder og purløg pynt.
 Lunt. (vegetar)
 Spansk tortilla med bagte peber og ailoi.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Ugens svømmer
Lunt.
 Fint saltet ribbensteg med anis syltet rødkål og skysauce.
  

Torsdag.
 Varmt.
 Sprød stegte kalkun overlår med grønt i tomat a la Tangine. 
 Lunt. (vegetar)
 Svampe risotto med sprød fennikel og syltede sherry tomater.

Uge 18


Mandag.
 Varmt. 
2 stk sloppy joes i 10cm burger bolle fra Hørkram med frisk salat i forårshumør.
Lunt.
Rød Thai karry suppe med rejer og frisk kokos samt flere slags grønt.


Tirsdag.
Varmt.
Indisk korma kylling med kikærter og hotte ris.
Lunt. (vegetar)
Shakshuka, nordafrikansk ret med pocheret æg i tomatsauce.


Onsdag.
Varmt.
Ugens svømmer med flere slags selleri og sauteret spinat samt grov pasta. 
Lunt.
Lune krydrede kyllingelår med kartoffelsalat. 


Torsdag.
Varmt.
Hele sprængte kalkunbryster stegt a la Provence og nye flødekartofler i Dijon.
Lunt. (vegetar)
Knald orange gulerods suppe med chili og stegte rødder.


Fredag.
Varmt
Langtids stegt svinebryst i bbq rub med halve bagte kartofler i krydderurter.
Lunt.
Cheese n mac i kantine version med sprød crust af parmesan og hvidløg.


Hver dag
Lise lotte og Susie´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
 En grøn oase af Nikom´s lækre salater og toppings.
 Flere slags brød i skiftene karakter.