News Arkiv - Europa1989 Kantiner
0
archive,post-type-archive,post-type-archive-nl_news,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Archive

Kære Festarrangør

Vi håber, at vi kan friste med lækker mad fra Ministeriernes Marketenderi til jeres julefrokost. Herunder finder du et menuforslag og vores tilbud om udlån af fadølsanlæg.

Vi er selvfølgelig altid til at tale med, så henvend dig endelig med de ønsker du/I måtte have for netop jeres julefrokost, så finder vi en løsning sammen.

Med venlig hilsen

Morten (køkkenchef) & Heidi (komm.ansvarlig)

Kontakt os på: slotsholmen@europa1989.dk eller telefon 53872889

Julefrokost2017   Udlån af fadølsanlæg

Hjemmelavet nutella af ristede hasselnødder, økologisk fløde, lys sirup & lækker belgisk Callebaut chokolade (lys & mørk) er nu omsider klar til salg i Ministeriernes Marketenderi. Den hjemmelavede nutella sælges for 20 kr. pr. 100g. & du finder den på køl ved kaffebaren.

Skønt & smagfuldt syndigt smørepålæg  – Helt perfekt til weekendens morgenbord.

Vores indsats for at mindske madspild i Ministeriernes Marketenderi har været en stor succes, og nu er vi klar til at udrulle konceptet i Finansministeriets kantine. Fra mandag d. 28/8 kan du således købe den overskydende mad fra frokostbuffeten, til en reduceret pris på 25 kr. pr. portion/bakke (skumbakker til formålet forefindes i kantinen). Prisen/tilbuddet er gældende mandag til fredag i tidsrummet 13.30-13.50.

Der kan i sagens natur ikke sikres et fuldt udbud, i forhold til dagens frokost, men kig endelig forbi og se hvad vi byder på. Hvad end det gælder en nem og hurtig omgang aftensmad til dig og/eller din familie, eller måske forplejning til en sen dag på kontoret, så håber vi, at I får lyst til at komme unødigt madspild til livs sammen med os.

Som det er fremgået af medierne de seneste dage, har firmaet Danæg importeret omkring 20 ton pillede og kogte  æg, som har vist sig at indeholde giftstoffet fipronil, der anvendes til udryddelse af lus. Æggene er hovedsageligt videresolgt til kantiner og cateringvirksomheder.

Vi koger og piller selv de æg, som enten serveres direkte på frokostbuffet’en eller indgår som ingrediens i fx mayonaise m.v. Der er derfor ingen risiko for, at nogen af de æg, som serveres direkte eller indirekte i vores to kantiner her på Slotsholmen, indeholder fipronil.