33142889

Sund og Økologisk kantine

Hvordan lyder det med en kantine, der arbejder ud fra principper som økologi, bæredygtighed, sundhed og gode råvarer – kort sagt kantinemad i topklasse? Hos Europa 1989 er vi i hvert fald enige om, at det lyder ret tiltalende – for vi ved, at gode smagsoplevelser skaber glade og sunde kolleger.

Den gode oplevelse starter med gode og friske råvarer, som er tilberedt på forskellige og inspirerende måder. Vi bestræber os på at bruge så mange økologiske råvarer som muligt, så vi kan servere mad, der er sund og bæredygtig.

Vores dygtige kokke tænker ud af boksen, når de leger med de økologiske råvarer, og de går aldrig på kompromis med madens alsidighed og smag.

Kantine med fokus på sundhed og økologi

Hvis du sidder og drømmer om en sund kantine, hvor økologi, kvalitet og store smagsoplevelser sættes i højsædet, så er det værd at læse med videre. For det kan lade sig gøre, uanset om det gælder din virksomhed på Sjælland, på fyn eller i Jylland.

Vi mener, at en kantine, der prioriterer sund mad – allerhelst økologisk, er med til at skrue op for det gode humør og ned for den hektiske dagligdag.

Vi tager frokostpausen seriøst, fordi pausen er arbejdsdagens frirum. Det er her, medarbejdernes energilager skal lades op, og her der skal vinkes farvel til mails og ad hoc-opgaver. Vi forsøger at lave alsidig mad, der stimulerer alle smagsløg og gør folk i godt humør.

Et bredt udvalg til den individuelle smag

Når vi siger alsidighed, så handler det om to ting. Vores princip om en økologisk og sund kantine arbejder ud fra princippet om, at mad aldrig må blive kedeligt. Så hvis du ikke har fået gulerod på 20 forskellige måder før, så er det måske nu du får chancen – også uden at opdage, at det er samme grøntsag, der kan give så mange kulinariske smagsoplevelser.

Vi gør nemlig en dyd ud af at udfordre opfattelsen af, hvad en grøntsag egentlig kan. Vi har samtidig et bredt udvalg, der både byder på fersk og bæredygtig frisk og alverdens smagfulde grøntsager. Alt sammen smagfuldt og kreativt.

Kontakt

Læderstræde 14

1201 København K.

Tel: 33 14 28 89

Kontortid

MAN – FRE
09:00 – 16:00

LØR
Lukket

SØN
Lukket

Europa1989 Kantiner

Læderstræde 14

1201 København K

Tel: 33 14 28 89

 

Skriv til os

Du skal endelig ikke holde dig tilbage, hvis du har spørgsmål.