OM OS - Europa1989 Kantiner
16055
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16055,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

OM OS

HISTORIE

Det hele startede tilbage i 1993 med forpagtningen af Miljøministeriets kantine. Miljøministeriet lå dengang på Højbro Plads, lige overfor Cafe Europa 1989. Cafeen havde etableret sig med et godt ry for holdningsfyldt cafedrift, god kvalitet og et højt serviceniveau, og det gik ikke ubemærket hen. Vi blev således kontaktet af to medarbejdere fra Miljøministeriet, med en forespørgsel om levering af økologisk kantinemad og mødeforplejning til ministeriet. Dialogen var god, og vi forstod, at her var der mulighed for at udvikle en ny gren af vores virksomhed – Det er i al enkelthed baggrunden for, at Europa 1989 Kantiner så dagens lys.

I dag, 23 år senere, forpagter vi 14 kantiner i offentligt regi. Vi er glade for, og stolte over, den vækst og succes vi har haft med vores kantinekoncept. Et koncept forankret i principper om økologi, bæredygtighed, faglig stolthed og madglæde – Kantineservice og madlavning med holdning!