Sundhedsstyrelsen Arkiv - Side 5 af 13 - Europa1989 Kantiner
14
archive,paged,category,category-sundhedsstyrelsen,category-14,paged-5,category-paged-5,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Sundhedsstyrelsen

Uge 35


Mandag

Chili con carne

Blomkåls suppe i let thai stil med ristede cashewnødder

Tirsdag

Skipperlabskovs med klassisk tilbehør

Gullaschsuppe i vegetar udgave

Onsdag

Torvets friske fisk

Tortillia espanola

Torsdag

Coq au vin

Mexicanske majsfrikadeller

Fredag

DIY burger med pulled pork

Vegetar burger

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt

Uge 34


Mandag

Kylling i rødkarry/kokos og bred hakkede grøntsager toppet med koriander og serveret med ris

Aspargessuppe i let cremet udgave

Tirsdag

Sensommer frikasse af okse

Blomkåls gratin

Onsdag

Torvets friske fisk

Æggekage med bagt tomat og purløg

Torsdag

Skipperlabskovs med klassisk tilbehør

Pasta med svampe, persille og parmesan

Fredag

Kalkun i indisk humør

Spicy Kartoffel suppe med spinat og ingefær

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt

Uge 33


Mandag

Hakkebøf med bløde løg og skysauce

Cremet tomat suppe

Tirsdag

 Kalkun overlår i karry med bulgur og middelhavs grønt

Blomkåls gratin

Onsdag

Torvets friske fisk J

Stegte ris med grøntsager   

Torsdag

Pasta bolognese  

Thai suppe

Fredag

Koteletter i fad med rosmarin kartofler, samt svampe a la creme

Pasta med svampe og kraftig tomat sauce  samt grov persille hak  

Med forbehold for ændringer