Sundhedsstyrelsen Arkiv - Side 7 af 13 - Europa1989 Kantiner
14
archive,paged,category,category-sundhedsstyrelsen,category-14,paged-7,category-paged-7,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Sundhedsstyrelsen

Uge 24


Mandag

Hakkebøf i ovnen med bløde løg, kartofler og brun sovs

Kartoffel-porre suppe

Tirsdag

Kylling i karry med kokos og grønt

Æggekage med tomat og porre

Onsdag

Dagens fisk

Tomatsuppe

Torsdag

Glaseret skinke med sennepssauce og timianstegte kartofler

Daal

Fredag

Braiseret oksespidsbryst med peberrodssauce og grønsager

Stegte ris med grønt, rosiner og pinjekerner

Uge 23


Tirsdag

Stegte koteletter i paprikasauce, brøndkarse og ris

Æggekage med kartofler og spinat


Onsdag

Dagens fisk

Kold avocado-agurk suppe


Torsdag

Kylling sauté marengo

Tofu i rød karry, grønsager og ris


Fredag

Braiseret oksebov med grov mos og urter

Tærte med hytteost og asparges

Uge 22

Mandag

Chili con carne

Vegetar

Let spicy tomat suppe


Tirsdag

Kalkunoverlår med grillede grøntsager samt rosmarin kartofler og kraftig tomat sauce

Vegetar

Tærter med spinat og hytteost


Onsdag

Dagens fisk

Vegetar

Falafler med humus


Torsdag

Stegt flæsk med persille sovs

Vegetar

Hvide bønner i rød karry


Fredag

Svensk pølseret

Vegetar

Vegetar tarteletter


Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt.