Sundhedsstyrelsen Arkiv - Side 8 af 13 - Europa1989 Kantiner
14
archive,paged,category,category-sundhedsstyrelsen,category-14,paged-8,category-paged-8,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Sundhedsstyrelsen

Uge 21

Mandag

Hakkebøffer med 3 slags gulerødder og sprød broccoli samt kartofler i senneps vinaigrette

Gazpacho  


Tirsdag

Spareribs med sauce elvis, coleslaw og bagekartofler med krydresmør

Gulerodssuppe med ingefær og chili


Onsdag

Dagens fisk

Nudler stegt i grøn karry med grøntsager og thai basilikum


Der tages forbehold for ændringer

Uge 20

Mandag

Kylling i karry med ananas og ris

Æggekage med kartofler og ramsløg toppet med asparges salat


Tirsdag

Kalve cuvette med haricot verts og sauce bearnaise

Broccolisuppe med ristet solsikkekerner


Onsdag

Dagens fisk

Pasta med grillede artiskokker og pesto


Torsdag

Lasagne

Ærtesuppe


Fredag

Karbonader med grønærter og gulerødder

Dahl med yoghurt cherrytomater

Uge 19


Mandag

Lynstegt oksekød i tomatsovs med pastinakker

Æggekage med tomat og purløg


Tirsdag

Kylling danoise

Jordskoksuppe


Onsdag

Dagens fisk

 Stegte nudler og sommerkål i soya/ingefær sauce


Torsdag

Spaghetti bolognese

Ratatouille