Sundhedsstyrelsen Arkiv - Side 9 af 13 - Europa1989 Kantiner
14
archive,paged,category,category-sundhedsstyrelsen,category-14,paged-9,category-paged-9,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Sundhedsstyrelsen

Uge 18

Mandag

Chili marineret kalv i tern med grønkarry og kokosmælk samt thai basilikum.

Vegetar

Grydestegt blomkål i let cremet udgave


Tirsdag

Hele sprængte kalkunoverlår stegt a la Provence og nye flødekartofler i Dijon

Vegetar

Fuldkorns pasta med svampe, persille og citron samt Vesterhavs ost


Onsdag

Dagens fisk

Vegetar

Grøntsags suppe i minestrone stil med flere slags bønner lir. 


Torsdag

Braiseret kalvespidsbryst hertil hvid bønne cassoulet med flere slags rødder.

Vegetar

Nudler i bedste thai stil


Fredag

Fredags kylling BBQ style

Vegetar

Knald orange gulerods suppe med chil

Der tages forbehold for ændringer samt leverandør svigt.

Uge 17


Mandag

Kyllingeoverlår I kraftig rødvins sauce, med saute af svampe hertil salt bagte kartofler

Cremet tomat suppe


Tirsdag

Ungarsk gullasch 

Gratin med blomkål og estragon


Onsdag

Dagens fisk

Kartoffelsuppe thai style


Torsdag

Klassisk forloren hare  

Vegetar pizza


Fredag

Lam i cremet kokos og spinat samt ris on the side

Byg selv pita med falafel  


Der tages forbehold for ændringer samt leverandørsvigt.

Uge 16


Tirsdag

Chili con carne

Pasta, tomat og rucola


Onsdag

Dagens fisk

Æggekage med kartofler, persille og cherrytomater


Torsdag

Braiseret svinekæber med ristede kartofler

Spicy daal


Fredag

Stegt kalkun og rodfrugter

Kartoffelporresuppe