Svana Arkiv - Side 8 af 14 - Europa1989 Kantiner
207
archive,paged,category,category-svana,category-207,paged-8,category-paged-8,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Svana

Uge 20


Mandag:

Oksecuvette med ærter, grillede løg, skysauce og hvedekerner

Cremede linser med urter, mascapone og parmesan


Tirsdag:

Langtidsstegt grissebasse med ratatouille og stegte kartofler

Falaffel med tomat og koriander guacamole


Onsdag:

Dagens fangst med karamelliserede gulerødder, ærtepure, esdragon sauce og kikærter

Kold tomat gazpacho med creme fraiche


Torsdag:

Orientalsk rødkarry med okse, kokos, kastanjer, bønnespirer, forårsløg og ristet sesam

Pasta med cremede svampe


Fredag:

Kylling grill diable med chili cremefraiche, majssaute, stegt kål og grove fritter

Stegt broccoli med baba ganoush og sesam


Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

Uge 19


Mandag:

Polpette i krydret melanzane med parmesan og pasta

Butterdejsruller med spinat og hytteost


Tirsdag:

Paprikagryde med cocktailpølser, svampe, perleløg og ris

Tærte med karamelliserede løg, panko og ost


Onsdag:

Dagens fangst i sommerhave med rasp/parmesan/urter, smørvendte kartofler og persille

Tomattærte med kikærter og friteret hvidløg


Torsdag:

Lasagne bolognese med bechamel og ost

Vegetarlasagne med grillet grønt og rucola


Fredag:

Lukket – Storebededag


Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

Uge 18


Mandag:
Græsk farsbrød med oregano og merian hertil tzatziki og stegte kartofler

Quorn med blomkålspure, crudite, kapers og klorofylolie


Tirsdag:

Braiseret kalvespidsbryst med peberodsgremolata, skysauce og hvedekerner

Gnocchi med kartoffel, ricotta , grønne ærter ,bagte tomater  og urter


Onsdag:

Dagens fangst i butterdej med safran aioli, smørbagte porrer med citron og persille

Gratinerede portobellosvampe med urtesmør og grønkål


Torsdag:

 Kyllingebryst med lys madagascarpeber sauce, karamelliseret blomkål og bønner                                                 

Høbagt selleri med brunet smør, kapers, citron og urter


Fredag:

Biksemad med bearnaisesauce og behørigt tilbehør

Æggekage med grillede peberfrugter


Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen