Tietgen Arkiv - Side 4 af 10 - Europa1989 Kantiner
2
archive,paged,category,category-tietgen,category-2,paged-4,category-paged-4,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Tietgen

Uge 36

mandag

nakkefilet med råstegte kartofler, sennepssauce og grønt

Veggi

Porrer tærter

tirsdag
 
Chili Con Carne

Veggi

Pasta fettuccine med ristet grøntsager og tomatsauce

                
onsdag
 
Dagens fisk

Veggi

Vegetar musaka

torsdag

Boller i karry med ris

Veggi

Vegetar curry med spinat, kikærter og linser

Favoritfredag

Grill i gården

Uge 35

mandag
 varm

kalkunculotte med cremet perlebyg  

Vegetar

Kartoffel porre suppe  

tirsdag
 Varm

Kalvecuvetter med råstegte kartofler og rødvinssauce

Vegetar

Vegetar lasagne  

       
onsdag
 Varm

Dagens fisk med ris

Vegetar

Broccoli kartoffel souffle

torsdag

varm
 Helstegte kyllinger med skysauce, agurkesalat, nye kartofler og syltet rabarber  

Vegetar

Squash frikadeller  

Favoritfredag
 Varm

Langtidsstegte skinker med marineret kartoffelsalat

Veggi

Majs pandekager med tomatsalsa

Uge 25

Mandag

Svinemørbrad med pesto på leje af blomkåls pure serveret med bagt selleri

Veg :

Rødbede bøffer

Tirsdag

Kalkunbryst med cremet perlebyg

Veg

Æggekage

Onsdag

Fiske frikadeller med ovnstegte kartofler vendt i dild

Veg :

Grønsags tærte 
 

Torsdag

Oksekød med bagte urter serveres med cremet polenta

Veg

Grønsager i gram Masala med kokosmælk, løg og koriander serveres med kogte ris

Favoritfredag

 Chilli con carne til smagt med kakao, kaffe, og spidskommen serveret med Nachos og cremefraiche a part

Veg

Bagte fennikel med tomatsauce serveret med kogte ris