Tietgen Arkiv - Side 6 af 10 - Europa1989 Kantiner
2
archive,paged,category,category-tietgen,category-2,paged-6,category-paged-6,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Tietgen

Uge 19
 
 
Mandag.
  Varmt. 
 Kylling i kokosmælk med masser af grøntsager samt højlandsris.
 Lunt.
 Grøntsags frikadeller med quinoa og tahin dressing.
 

Tirsdag.
 Varmt.
 Forlorenhare med flødesauce samt ribsgele og nye kartofler.
 Lunt. (vegetar)
 Spansk tortilla med bagte peber og aioli.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Rugmels paneret fiskefilet med persillesovs og kartofler. 
 Lunt.
 Bife de panella, oksekød i tomat med ris.
  

Torsdag.
 Varmt.
 Sprød stegte kalkun overlår med grønt i tomat a la Tangine. 
 Lunt. (vegetar)
 Svampe risotto med sprød fennikel og syltede sherry tomater.
 

Fredag.
Fri

Uge 18


Mandag.
 Varmt. 
Kylling i estragonsauce med squash og broccoli 
Lunt.
svampe risotto 


Tirsdag.
Varmt.
Frikadeller med kartofler, skysauce og surt 
Lunt. (vegetar)
Aubergine lasagne 


Onsdag.
Varmt.
Dagens fisk 
Lunt.
tom yum suppe med nudler 


Torsdag.
Varmt.
kødboller i tomatsauce med ris 
Lunt. (vegetar)
nudler i sursød sauce 


Fredag.
Varmt
Biksemad med spejlæg og syltet rødbeder 
Lunt.
blomkåls frikadeller

Uge 17


Mandag.
 Varmt. 
Chili marineret gris med grønkarry og kokosmælk samt thai basilikum.
Lunt.
Ristet jordskokke suppe med sprød kartoffel og bagt hvidløg.


Tirsdag.
Varmt.
Braiseret kalvespidsbryst hertil hvid bønne cassoulet med flere slags rødder.
Lunt. (vegetar)
Ristede kartoffel gnocchi med spinat og vesterhavsost og syltet tomat.


Onsdag.
Varmt.
Ugens svømmer med grov ratatouille og cremet perlebyg. 
Lunt.
Lun kalveleverpostej med stjerne anis syltede beder og sprøde svampe. 


Torsdag.
Varmt.
Farsbrød med bagt peber og sorte oliven samt rosmarin stegte kartofler og tzatziki.
Lunt. (vegetar)
Grøntsags suppe i minestrone stil med flere slags bønner lir. 


Fredag.
Varmt
Kylling a la printanière tilsmagt med frisk estragon og ramsløgs twist.
Lunt.
Aspargessuppe med frisk dampede hvide asparges og kørvel hak.