Uddannelses- og Forskningsministeriet Arkiv - Europa1989 Kantiner
3
archive,category,category-uddannelses-og-forskningsministeriet,category-3,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Frokost uge 49

Fredag

Lasagne a la Bologna

Vegetar lasagne


Frokost uge 50

Mandag

Kalkuncuvette, ristede rødder vendt med chili og sesam, ris, koriander, sur/sød sauce

Svamperisotto m. stegte svampe, persille & parmesan knas

Tirsdag

Chicken chana m. dampede højlandsris, ananas, spidskål, koriander

Squash, aubergine, kikærter, tomat, karry

Onsdag

 Dagens svømmer m. forårsløg, rejer, dild, beurre blanc, perlebyg, rugbrødsknas

Hårdt bagte beder, gedeostcreme, urter

Torsdag

Rullesteg m. svesker, rødkål, appelsin, kartofler, sky sauce

På loftet sidder nissen med…..

Fredag

Kalvecuvettte m. jordskokkepuré, bagte jordskokker, rosenkål, æbler, kartofler, kørvel, sauce

Blomkålssuppe

Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland
 
 
 Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt

Uge 49

Mandag

Kylling, rød karry sauce, nudler, gulerod, peberfrugt, forårsløg, koriander

Daal m. fladbrød, koriander

Tirsdag

Italiensk farsbrød m. spicy tomatsauce, urteolie, pasta, parmesan

Bagte pastinakker & kartofler m. friske æbler, æble puré, brunet smør og estragon i lange baner


Onsdag
 Dagens svømmer m. dildkål, kerner, bagt rødbede, sauce

Cremet polenta m. cherrytomat, basilikum, stegt squash

Torsdag

Øl braiseret svinenakke m. rodfrugtsmos, persille og tyttebærsylt

Majs/chili suppe

Fredag

Lasagne a la Bologna

Vegetar lasagne

Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland
 
 
 Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt

 

Frokost uge 48

Fredag

DIY Burger m. grove fritter og 2 x mayonnaise

Kartoffel/karry suppe m. hakket kørvel


Frokost uge 49

Mandag

Kylling, rød karry sauce, nudler, gulerod, peberfrugt, forårsløg, koriander

Daal m. fladbrød, koriander

Tirsdag

Italiensk farsbrød m. spicy tomatsauce, urteolie, pasta, parmesan

Bagte pastinakker & kartofler m. friske æbler, æble puré, brunet smør og estragon i lange baner

Onsdag

 Dagens svømmer m. dildkål, kerner, bagt rødbede, sauce

Cremet polenta m. cherrytomat, basilikum, stegt squash

Torsdag

Øl braiseret svinenakke m. rodfrugtsmos, persille og tyttebærsylt

Majs/chili suppe

Fredag

Lasagne a la Bologna

Vegetar lasagne

Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland
 
 
 Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt