Uddannelses- og Forskningsministeriet Arkiv - Side 6 af 13 - Europa1989 Kantiner
3
archive,paged,category,category-uddannelses-og-forskningsministeriet,category-3,paged-6,category-paged-6,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Mandag:

Kylling m. saute af kål, hvedekerner, courgetter, soltørret tomat

Tomatsuppe



Tirsdag:

Paprikagryde m. svinekød, persille, dampede ris

Pasta a la limone



Onsdag:

Dagens svømmer toppet m. dild og rejer hertil små kartofler og dild sauce

Blomkålskarry m. linser



Torsdag:

Flanksteak thai-style, peanuts, sweet-n-sour, nudler, broccoli, spinat, rødløg

Kartoffelgratin m. urtesalat og estragoncreme



Fredag:

Pariserbøf m. dertilhørende tilbehør

Indisk linsesuppe

 

Frokost uge 23

 
Fredag

Farseret svinekam m. kompot af bønner, bacon, perleløg, tomat samt dampet sommergrønt

Aspargessuppe

 
Frokost uge 24

Mandag

Karrystegt kalkun m. spinat, kikærter, kokos, dampede højlandsris, ananas/kokossalat

Æggekage m. søde tomater og purløg


Tirsdag

Pasta m. bacon, ærter, asparges, spinat, pesto, parmesan

Stegt kål m. grov sennep, kartofler, æbler & kerner


 Onsdag 
Ugens svømmer thai style m. sesam, agurkesalat i chili humør, thaisalat og lemonrice

Sommerbygotto m. brødknas og friske urter


Torsdag

DIY Tacos m. diverse tilbehør og salat a la mexicana

Lune linser m. tomat, edamame, babyspinat, løg og urtecreme


Fredag

Langtidsstegt oksecuvette m. kartofler, gulerødder & porrer stegt m. timian, forårsløg og sauce

Grøntsagstærte m. grøn salat og kørvel vinaigrette


Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt

 

Frokost uge 22

Fredag

Oksetykkam, knust kartoffel m. purløg og løvstikke, gulerødder i mix, grillede løg, sauce

Stegt broccoli m. baba ganoush og ristet sesam

 
Frokost uge 23

Mandag

Lukket

Tirsdag

Hakkebøf m. stegte kartofler, peberodsskyr, syltede rødløg, cherrytomat, ærter

Lun Bulgur, spinat, tørrede frugter, forårsløg, mynte, cherrytomat, feta, chilidressing

 Onsdag 
Ugens svømmer bagt m. citron og dild, safranris, edamamme bønner, persille, ajvar

Blomkålstærte m. letsyltet sommerkål

Torsdag

Kylling m. salat af kål, asparges, rabarber, jordbær, hertil kartofler samt skysauce tilsmagt m. estragon

Nudler m. blandet grønt i snit, æg, peanuts, chilisauce

Fredag

Farseret svinekam m. kompot af bønner, bacon, perleløg, tomat samt dampet sommergrønt

Aspargessuppe

Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt