Uddannelses- og Forskningsministeriet Arkiv - Side 8 af 13 - Europa1989 Kantiner
3
archive,paged,category,category-uddannelses-og-forskningsministeriet,category-3,paged-8,category-paged-8,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uddannelses- og Forskningsministeriet

 

Frokost uge 18

 
Fredag
Italiensk farsbrød m. pesto pasta og kompot af aubergine, squash og tomat

Cremet polenta m. bagte tomater og basilikum


Frokost uge 19

Mandag

Krebinetter m. rå marineret spidskål, dild kartofler og peberrodsdressing

Porrertærte m. søde tomater og brøndkarse

Tirsdag

Ragout af oksekød, fløde, tomat, peberfrugt, basilikum hertil pasta og parmesan on top

Langtidsbagte gulerødder m. kørvelemulsion, sprød boghvede og quinoa


 Onsdag 
Ugens svømmer m. kapers, persille, brunet smør, dampet kål, radisser og kartofler

Pasta a la limone m. ruccola og sprød parmesan


Torsdag

DIY Pulled pork burger

Blomkålskarry m. linser hertil raita og fladbrød

 
Fredag

St. Bededag

Lukket


Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt

 

Frokost uge 17

Fredag 
Langtidsstegt oksecuvette, savoykål, ribs, urter, sennep, stegte kartofler og sauce

Nudler vendt med grønt i snit og grøn karry sauce toppet med spirer



Frokost uge 18

Mandag

Stegt kalkuncuvette, hvedekerner vendt med syltede rødløg og stegte nye løg, blomkål vendt i ramsløgspesto

Chili sin carne m. ris og syrnet creme


Tirsdag

Hakkedrenge m. tzaziki, græsk salat og kartofler bagt m. hvidløg og rosmarin

Champignonsuppe


 Onsdag 
Ugens svømmer m. frisk fennikelsalat, stegte courgetter m. frisk oregano og fyldig tomatsauce

Blomkålsrisotto m. oregano og friskrevet parmesan


Torsdag

Glaseret skinke m. forårsgrønt, løvstikkekartofler og sennepssauce

Chana palak, kikærter i skøn karry og spinat hertil dampede ris

 
Fredag

Italiensk farsbrød m. pesto pasta og kompot af aubergine, squash og tomat

Cremet polenta m. bagte tomater og basilikum


Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt

 

Frokost uge 16

Fredag Lasagne m. frisk grøn salat on the side

Spinatlasagne til vegetarerne


Frokost uge 17


Mandag
Lam og okse i karry, dampede højlandsris, chutney, ananas/spidskål/kokos salat, koriander

Blomkålsgratin


Tirsdag
Langtidsstegt Porchetta stegt med fennikel, parmesangratineret knoldselleri og kartofler med citrus pift samt skysauce

Gratinerede auberginer på bund af tomat og bechamel


Onsdag
 Ugens svømmer i marokkansk snit, varme kryderier, tørrede frugter, kikærter hertil tabbuleh og harissa dressing

Stegte gnocchi, pesto, ærter, asparges


Torsdag
Coq au vin, estragonkartofler og gulerødder i timian humør

Pasta puta nesca toppet med hakket persille og friskrevet parmesan


Fredag
Langtidsstegt oksecuvette, savoykål, ribs, urter, sennep, stegte kartofler og sauce

Nudler vendt med grønt i snit og grøn karry sauce toppet med spirer




Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt