Udlændingestyrelsen- og Integrationsministeriet Arkiv - Europa1989 Kantiner
223
archive,category,category-udlaendingestyrelsen-og-integrationsministeriet,category-223,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Udlændingestyrelsen- og Integrationsministeriet

 Uge 4

 
Mandag

Mørt oksekød i svampe/tomatsauce hertil perlespelt

 parmasan og bagt knoldselleri

Sylte af gris m. syltede rødbeder og sennep

Tirsdag

Krebinetter m. kogte kartofler og grøntsagsstuvning

Ceasarsalat m. kylling og kørvel

Onsdag

 Dagens fisk – Det bedste fiskemanden har at tilbyde

Ribbensteg m. rødkål

Torsdag

Kylling i karry serveres m. dampede ris og broccoli

Mousse af torskefisk m. cremet rogn og citron

                                                                         
Fredag

Nakkekotelet af gris m. cremet spinat pasta og bagte tomater

Alle dage


Friskbagt brød samt oste fra ind og udland hver dag

Suppedag onsdag i vintermånederne

Kagedag torsdag
 
 
 Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt

Uge 3

Mandag

Lasagne serveret m. tzaziki

Tærte m. spinat og gedeost

Tirsdag

Kyllingefrikadeller stegte rodfrugter og svampesauce

Tatar m. æggeblomme, peberrod, kapers og løg

Onsdag

 Dagens fisk – Det bedste fiskemanden har at tilbyde

Kålpølser m. sennep og rødbeder

Torsdag

Marineret kalkunbryst m. pasta og ratatuille

Fisketerrin m. mayo og citron

                                                                        
Fredag

Rødvinsmarineret nakkefilet m. råstegte kartofler og rødvinssauce

Alle dage

Friskbagt brød samt oste fra ind og udland hver dag

Suppedag onsdag i vintermånederne

Kagedag torsdag
 
 
 Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt

Uge 2

Mandag

Boller i karry m. dampede ris og chutney

Brændende kærlighed

Tirsdag

Kalkunschnitzel m. lun bønnesalat, råstegte kartofler og sauce tatar

Gravad laks m. rævesauce

Onsdag

 Dagens fisk – Det bedste fiskemanden har at tilbyde

Tortillas m. oksekød og ost

Torsdag

Braiseret kalvespidsbryst m. kartoffelmos og peberrodssauce

Tunmousse m. mayo og citron

                                                                        
Fredag

Kyllingesatay serveres m. stegte ris m. æg og grøntsager

Alle dage

Friskbagt brød samt oste fra ind og udland hver dag

Suppedag onsdag i vintermånederne

Kagedag torsdag
 
 
 Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt