Udlændingestyrelsen- og Integrationsministeriet Arkiv - Europa1989 Kantiner
223
archive,category,category-udlaendingestyrelsen-og-integrationsministeriet,category-223,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Udlændingestyrelsen- og Integrationsministeriet

Uge 47

Mandag

Stegt Kalkunbryst med pasta vendt I pesto og parmesan.

Bagt torsk med variation af jordskokker.

Tirsdag

Frøkens Gryderet m. kød fra gris, svampe og tomat.

Gravede okseinderlår m. bitter salat.

Onsdag

Dagens fisk – Det bedste fiskemanden har at tilbyde.

Torsdag

Kyllingelår m. stegte rodfrugter og purløgscreme.

Grøntsagsgratin med ost og timian.

Fredag

Culotte af okse m. cremet flødekartofler og broccoli.

Alle dage

Friskbagt brød samt oste fra ind og udland hver dag

Suppedag onsdag i vintermånederne

Kagedag torsdag
 
 
 Der tages forbehold for ændringer & leverandør svigt.

Uge 46

Mandag

Boller i karry m. æbler og persille hertil dampede ris

Carpachio af okseinderlår m. parmesan og ristede kerner

Tirsdag

Kyllingebryst serveres m. spelt, oliven, basilikum, parmasan og peberfrugt

Fisketerrin m. skaldyrssalat

Onsdag

Dagens fisk – Det bedste fiskemanden har at tilbyde

Pizza

Torsdag

Hakkebøf m. kogte kartofler, sauce, agurkesalat og bløde løg

Kalvebryst m. peberrodsfløde

                                                                        
Fredag

Skinkeculotte m. halve bagekartofler og hvidløgssmør

Alle dage

Friskbagt brød samt oste fra ind og udland hver dag

Suppedag onsdag i vintermånederne

Kagedag torsdag
 
 
 Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt

Uge 45

Mandag

Chili con carne m. dampede ris, creme fraiche, cheddar og tortilla chips

Tunsalat

Tirsdag

Kyllingeoverlår m. bagte rodfrugter og estragoncreme

Svampetærter m. ost

Onsdag

Dagens fisk – Det bedste fiskemanden har at tilbyde

Hønsesalat m. champignon og asparges

Torsdag

Burger m. det hele

Rørt laksetatar m. æbler

                                                                        
Fredag

Skinkeculotte m. tortellini og tomatsauce

Mørbrad af gris m. champignon a la creme

Alle dage

Friskbagt brød samt oste fra ind og udland hver dag

Suppedag onsdag i vintermånederne

Kagedag torsdag
 
 
 Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt