33142889

Menu for Uge 21
Mandag.
Varmt.
Chili fire house con carne i ægte Tex Mex stil med cremefraiche on side.
Dagens kreative / vegetar.
Ristede gnocchi med svampe og spinat.
Tirsdag.
Varmt.
Nakkekoteletter i mørk øl og bagte løg hertil kartofler ristet i sesam.
Dagens kreative / vegetar
Souschefens Minestronesuppe i nord italiensk stil.
Onsdag.
Varmt.
Ugens danske svømmer i fransk stil a la ærter Francaise med måske nye kartofler.
Dagens kreative.
Lam Navarin á la printaniére
Torsdag.
Forlorenhare som den serveres i rigsrevisionen.
Dagens Kreative / Vegetar.
Phillip´s mors broccolitærte med rødpeber og hytteost en Roskilde klassiker.
 Fredag.
Varmt.
 Cajun kylling i krydret sauce og Jambalaya ris.
Dagens Kreative / Vegetar.
Shakshuka med økologiske frugtplantage æg.

Gosia og Naja’s lækre pålægs fade med frækt tilbehør.
Bjarke og Jay’s grønne oase af lækre salater og toppings.
Bager John og Mads’ flere slags brød i skiftende karakter.