Uge 24 - Europa1989 Kantiner
17330
post-template-default,single,single-post,postid-17330,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uge 24

Uge 24

Mandag

Karbonader med letstuvet sommergrønt og kartofler

Krydret bulgur vendt med bagte rødder samt kold yoghurt sauce


Tirsdag

Farsbrød Ala Greece med lun kartoffelsalat, grønt og urter. Hertil tzatziki

Kikærter Spanish Style med piment og tomat


Onsdag
 Temadag USA


Torsdag
 Kylling ala marengo med champignon, gulerod og porre. Hertil vilde ris

Pasta med cremet svampe sauce og persille


Fredag

Okse ragout med pasta og parmesan
 Spinattærte med feta og hytteost