Uge 25 - Europa1989 Kantiner
17368
post-template-default,single,single-post,postid-17368,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uge 25

Uge 25

Mandag:

Kylling m. saute af kål, hvedekerner, courgetter, soltørret tomat

Tomatsuppe



Tirsdag:

Paprikagryde m. svinekød, persille, dampede ris

Pasta a la limone



Onsdag:

Dagens svømmer toppet m. dild og rejer hertil små kartofler og dild sauce

Blomkålskarry m. linser



Torsdag:

Flanksteak thai-style, peanuts, sweet-n-sour, nudler, broccoli, spinat, rødløg

Kartoffelgratin m. urtesalat og estragoncreme



Fredag:

Pariserbøf m. dertilhørende tilbehør

Indisk linsesuppe