33142889

 

Menu for Uge 25

Mandag.
 Varmt.
Karbonade med nye spidskål i let fløde samt grønne ærter og danske kartofler.
Dagens kreative / vegetar.
Gratinerede blomkål a la souschefen.
Tirsdag.
Varmt.
Kylling i uimodståelig Satay sauce og de lange ris i kokosmælk med lime Grass.
Dagens kreative / vegetar.

Onsdag.
Varmt.
Sprøde rødspætter med dild og reje samt nye kartofler.
Dagens kreative / vegetar.
Spansk tortilla med chorizo samt persille aioli on side.
Torsdag.
Varmt.
Tarteletter i ægte Harry og Bahnsen stil.
Dagens kreative.
Og her er den i en ” orange ” vegetar udgave.
Fredag.
Varmt.
Byg selv burger med flere slags topping

Gosia og Naja’s lækre pålægs fade med frækt tilbehør.
Bjarke og Jay’s grønne oase af lækre salater og toppings.
Bager John og Mads’ flere slags brød i skiftende karakter.