Uge 25 - Europa1989 Kantiner
17356
post-template-default,single,single-post,postid-17356,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uge 25

Uge 25

Mandag

Sprød svinekam med sommerkål salat vendt med sur/søde tomater og feta. Hertil dampede kartofler og sauce

Grillede grøntsager med persillepesto


Tirsdag

Grillet kylling med pasta i cremet ostesauce og stegt middelhavsgrønt

Vegetariskpasta med parmesan og oliven


Onsdag
 Ugens svømmer dampede med dild og rejer. Hertil vilde ris og bagte tomater

Kikærter i kokos og grøn karry


Torsdag
 Lynstegt oksekød med nudler og grøntsager i sur/sød sauce

Bagte tomater og peberfrugt Mexico style


Fredag
 Byg selv burger