Uge 26 - Europa1989 Kantiner
17400
post-template-default,single,single-post,postid-17400,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uge 26

Uge 26

 

Frokost uge 25

 Fredag

Pariserbøf m. dertil hørende tilbehør

Indisk linsesuppe

 

Frokost uge 26

 Mandag

Pasta bolognaise m. friskrevet parmesan on top

Porrertærte m. spinat

Tirsdag

Langtidsstegt grissebasse, kørvelkartofler, bønnesalat, sauce

Stegte gnocchi m. ærter og pesto


 Onsdag 
Ugens svømmer på tur i det indiske køkken hertil dampede højlandsris og karrysauce

Spansk tortilla m. ajvar og aioli


Torsdag

Øl braiserede spoleben, coleslaw, spicy kartofler samt bbq sauce

Pasta marinara m. gremolata on top


Fredag

Kylling i mellemøstligt snit, bulgursalat m. tørrede frugter, humus og krydret tomatsauce

Stegte ris, kål, karry, peanuts, sweet chili og soya


Alle dage

Flere forskellige slags typer af hjemmebagte brød

En oase af grønne salater med flere slags tilbehør

Oste fra ind & udland Der tages forhold for ændringer & leverandør svigt