Uge 35 - Europa1989 Kantiner
17545
post-template-default,single,single-post,postid-17545,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uge 35

Uge 35

Uge 35


Mandag.
 Varmt.
 Indisk kylling i karry med hotte højlandsris og østens persille i hak.
Lunt. 
 Tomat suppe med ingefær hint.
 

Tirsdag.
 Varmt.
 Italiensk kylling med krydret sauce og bulgur med bagt grønt.
 Lunt. (vegetar).
 Selleri suppe med croutoner.
 

Onsdag.
 Varmt.
 Dansk Sej i fad med safran og tallerken smækker samt knust kartoffel.
Lunt.
 Lun leverpostej med bacon og svampe.


Torsdag.
 Varmt.
 Ny nordisk oksegryde med perleløg og sprøde kartofler. 
  Lunt. (vegetar)
Ristet kartoffel pasta med bagte peber og oregano.  

 Fredag.
 Lasagne bolognaise med tomat salat.
 Lunt.
 Grøntsags lasagne.


Hver dag.
 Pia og  lotte´s lækre pålægs fade med frækt tilbehør. 
  En grøn oase af Robert´s lækre salater og toppings.
  Flere slags brød i skiftene karakter.