Uge 35 - Europa1989 Kantiner
17547
post-template-default,single,single-post,postid-17547,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uge 35

Uge 35

Uge 35


Mandag

Skinke culotte med sprød sværd & senneps sauce

Persillerødder & gulerødder med porrer vinaigretté

Dampet hvedekerne salat


Tirsdag

Kalkun cuvette med oliven, feta & syltet tomat

Kikærter med røget paprika, springløg & persille

Sauce på harissa & kalkun sky


Onsdag

Bagt langefilet med ærter, citron, ærteskud & dild sky

Ristet & rå blomkål med perlebyg, estragon & cashewnødder

Suppe

 Indisk linsesuppe med yoghurt & koriander


Torsdag

Grillet oksefilet med salvie & røget marv

Auberginer, squash & løg med rosmarin & brie

Ristede kartofler & tomat sauce


Fredag

Svinebryst i bbq med koriander, jordnødder & citrongræs

Nudler med sesam & broccoli

velbekomme