Uge 36 - Europa1989 Kantiner
17591
post-template-default,single,single-post,postid-17591,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Uge 36

Uge 36

Mandag:

Biksemad med Spejlæg & Syltede Rødbeder

Tomatsuppe med Creme Fraiche

Tirsdag:

Kalvecuvette med Skorzonerod & Romanesco – Hasselback Kartoffel & Cremet Hasselnød

Gulerødder i Smør med Græskarkerner & Krondild

Onsdag:

Fiskefrikadeller med Broccoli & Smørkogte Kartofler – Citron & Fennikelremoulade

Tempura på Squash med Sød Chili & Wasabicreme

KAGEBORD I MINISTERIERNES MARKETENDERI – I skal være velkomne til kagebord & kaffe på Slotsholmen kl. 11-14

Torsdag:

Jamaican Jerk Kylling med Oregano & Majs – Bønner & Yams

Bagte Søde Kartofler med Syrlig Hytteostcreme & Karsevækster

Fredag:

Lasagne

Pizza Margarita

Velbekomme.

Ændringer kan forekomme i løbet af ugen

STOP MADSPILD

Hver dag fra kl. 13.30-13.50 sælges overskydende mad fra buffeten til reduceret pris (25 kr. pr. portion/bakke). Her har du mulighed for at tage aftensmad med hjem, eller sørge for forplejning til en sen arbejdsdag på kontoret.